Syvähaava18.4.2018 18:04
1/4
Auttakaa jätkän kaa :(

Eli siis mul oli säätöä yhen jätkän kans johon tutustuin snäpis. Oltiin heti iha hulluna toisiimme ja sovittiin tapaaminen heti seuraavalle viikonlopulle. Juteltiin 24/7, aina hyvät yöt ja aamut piti toivotella sydämien kera. (Ollaan molemmat siis jätkiä ja julkisesti homoja jos sillä mitään merkitystä on). Kumpikaan meistä ei oo ennen seurustellu, hänellä ollu pari juttua aiemmin ja itsellänikin ollut jotain minimaalista.

Tavattiin sit pihalla, käytiin syömässä ja meillä oli tosi hauskaa. Mentiin leffaaki kattoo teatterii ja pidettiin käsist kii :) nukuttiinki tottakai yhessä (oli vaikeaa nukkua kun suutelemiselle ja seksille ei näkynyt loppua :D). Sano mulle että ei löydä musta pientäkään vikaa, makso mulle frapen ja ratikatkin yms. Kaikki siis oli täydellistä.

Mentiin sen porukoille seuraaval kerral ja sain tavata sen sisaruksetki, ja tultiin niittenki kans hyvin toimeen :) Olin niillä kaks yötä ja kaikki oli edelleen täydellistä, kunnes viimesenä iltana se meni hiljaseks. Ei ollut enää niin innokkaan oloinen vaikka puhuikin välillä ihan ilomielin ja makso mulle 20e mun matkalipuista ihan oma-aloitteisesti, vaikka esitin sille et unohdin et sen piti se maksaa mulle.

Kysyin sit ku lähdin kotia nii myöhemmi et mikä tuli ja jätkää rupeskin ahdistamaan. Ei halunnut edetäkkään niin nopeaa ja halus pitää meidän jutun samalla tasolla, ei siis seurustelua. Rupes pelkäämään myös kiintymistä omien sanojensa mukaan. Sanoi ettei tiiä yhtään mitä haluaa ja haluais selvittää päänsä. Ei kumminkaan halunnut ilmesesti luovuttaa vaan pyysi aikaa ja halusi että mä teen päätökset meiän jutun suhteen, ja sitä annoinkin jonkun aikaa kunnes tajusin ettei mun tarvii ikuisuutta odottaa jos se musta tuntuu pahalta, en kumminkaan haluis luovuttaakkaan.

Ruvettii puhuu aiheesta uudestaan ja pyysi lisää aikaa. Kerto ettei tienny halunko mä luopua/luovuttaa ja ettei voi vaan laittaa toista ihmistä asioitten edelle. Sanoi myös myöhemmin keskustelussa että ei ole tunteita mua kohtaan ja epäsuorasti sanoi ettei ole ikäväkään mua. Päädyttiin silti lopputulokseen että annetaan ajan tehdä tehtävänsä ja tää jätkä sit tulis mun luo myöhemmin. Myöhemmin sit kyselin voisko sit tulla vaik ens vkonloppu mun luo ja sanoi ettei ole ainakaan vielä esteitä, ja sit sovittiin et maksetaan matka puoliksi.

Myöhemmin sit päätin että mä en jaksa. Juttu meni niin väärään suuntaan kun enää ei saanu niitä ihania hyvän yön toivotuksia, ei kehuja tai mitään muutakaan :/ (Jos ei yhtä Kuuma<3) ig kommenttia lasketa :D) Pistin sil sit et ehk parempi et ainaki toistaseks unohetaa toisemme ku ei sitä enää näköjää kiinnosta ja tuli semmone olo et pisti mun näkemisen viimeseks prioriteetiks.

Puhuttiin sit vähän ja sekin sano et ehk parempi et asian voi antaa olla, koska se ei omien sanojensa mukaan pysty tähän. Se sit pian sano et ''Haudataan tää juttu nyt ainaki hetkeks'' ja sovittii sit ettei kumminkaa mitään kiveen hakata.

Seuraavana päivänä oltiin kaverin kans kattoos mun luona viinilasien kera leffaa, ja tältä jätkältä tuli känninen video ''Näin siinä käy kun tulee helsinkiin (itkunauruhymiö)'' ja videosta ilmeni että hän oli jossain baarissa ja myös kirjoitusvirheistä päätellen kännissä. Vastasin sit heti vaa kuval mun ja kaverin viinilaseista ja ''Nyt leffaa'' (siinä ei näkyny kuka mun kans oli) ja tää jätkä heti kysy ''Kenes kaa'' ja sanoin vaa et Marjon (nimi muutettu) ja kuva Marjosta, tän sit jätkä ignooras.

Tän jälkeen ollaan lähetetty pääasias streak viestejä ja tänään jotain lähetin sil viestin mis selitin siit kui paljo väsyttää vaan täl jätkäl (mut pistin sen näyttää silt et ku olis menny kaikil) ja hän sit sano vaan että häntä on väsyttäny koko päivän. Vastasin sit et itteeniki sillai mut nyt tuli vaa viel pahempi väsy, johon hän vastasi vain '':D'' ja eipä siitä sitten pahemmin keskustelu jatkunut.

Aivan kamala ikävä tätä jätkää :/ Mietin kokoajan että mitäköhän olis tapahtunu jos en olis pistäny juttuu poikki ja se olis tullu mun luo. Oltaiskohan saatu asiat kuntoon kun hän kumminkin oli näköjään tulossa?

Jos leikimme että unohtaminen ei oo vaihtoehto, mitä voisin tehdä asian suhteen?:(