Syvähaava27.4.2018 22:06
1/13
Auttakaa, analysoikaa, teorioikaa

Tein aiheest aiemmi keskustelun mut tein ny uuen kun tilanne on muuttunu. Anteeks ku tulee varmaa vähä pitkä :D

Eli mä ja yks alle vuotta nuorempi jätkä (sanotaan Charlieksi) säädettiin/ollaan säädetty nyt alle kuukauden (olen siis itsekkin jätkä ja molemmat julkihomoja, hän 18 mä 19). Meiän juttu oli täydellinen jossei 300km välimatkaa lasketa; puhuttiin kokoajan ja kehuttiin toisiamme kui tehdään toisemme onnellisiksi, kui täydellinen toinen oli toisen mielestä, Charlie pyys kokoaja kuvii ja ääniviestei multa koska ''halusi nähä mun kasvot ja kuulla mun äänen''. Charlie jopa ei pästäny mua välil pesee hampaita vaan haki mulle purkkaa sen sijaan.

Matkustin Charlien luo pari kertaa ja olin ekal kerral yhden yön hänen luonaan. Mentiin leffaan käsi kädessä, nukuttiin yhdessä, harrastettiin seksiä ja cuddlailtiin monta tuntia. Charlie myös makso mulle ratikat ja tä puolet junalipuista ja tarjos frapenkin :D <3 Charliella oli ollu vaan pari lyhyttä kuukauden säätöä ennen mua niin en ollu vaan yks monista.

Charlie myös kerto musta kaikille kavereilleen ja pikkusiskollensakkin. Tulin toisella tapaamiskerralla heidän porukoittensa luo pariksi yöksi (meinasin tulla yheksi yöksi mutta Charlie pyysi että tulen kahdeksi). Sielläkin kaikki oli täydellistä, tulin hänen sisarustensa kanssa toimeen (tosin hänen äiti ja isäpuoli oli kyllä vähän niinkun mua ei olis :D) ja Charlie tutustutti mut heidän perheen sisältöönsä. Katseltiin taas leffoja yhdessä, nukuttiin eka yö onnellisina taas harrastaen seksiä kauan ja aamullakin mentiin suihkuun yhessä ja tehtiin kaikkea kivaa.

Illalla asiat meni taas oudoksi, jätkäst tuli vähän hiljanen. Oli menossa alakertaan syömään ja ehdotin et tuun kans niin ''Ei sun tarvii'' ja olin sit sillain 'Kyl mä ny seuraks tuun?'' ja mentiin sit yhes. Siellä oltiin viel ihan suht normaalisti syöden ja kaakaota juoden, kunnes näin et hänen puhelimeensa tuli ilmoitus Tinderistä, jonka seurauksena olin hetken hiljaa ja ilmoitin meneväni yläkertaan jo.

Menin sit ihan kylmästi suoraan nukkumaan ja nyyhkyttämään kun jotenkin tuli semmonen kutina että nyt alkaa alamäki mun ekan ihmisen kanssa jolta saan vastakaikua. Niinhän siinä sit kävi.

Charlie tuli pian nukkumaan myös ja kyseli vaan onko kello jo herättämässä jne normaalia ja rupesi itekkin nukkumaan. Hellyyttä ei tuona yönä ollu yhtään meidän välillä. Kysyinkin jossain kohtaa että onko jo pakko nukkua ja ilmoitti naurahtaen että on jo nukahtamassa.

Aamulla herättiin ja jätkä kyllä yritti varmaan esittää kaiken olevan hyvin, kun hieman iloisella sävyllä kumminkin puhui. Kun noustiin niin sanoi vaan että lähdetään heti talosta. Pakattiin kamat ja lähdettiin heidän perheen pakettiautolla pois. Mentiin kaupoille ja sain taas huomata että jätkä oli edelleen etäisempi aiempaan verrattuna, vaikka yrittikin kohteliaasti kysellä mihin haluan syömään ja oma-aloitteisesti muisti ja maksoi junarahoja.

Vietettiin kaupungilla muutama tunti kierrellen, kunnes junani oli lähdössä. Mentiin asemalle ja etsittiin vaununi yhdessä, siinä ovien vierellä hetken puhuttiin ja Charlie kysyi voiko jo mennä kun kaveri odottaa. Sanoin että voi hän mennä ja halattiin pitkään ja sanoin että mulla oli tosi kivaa, johon hän vastasi ''Hyvä, niin mullakin''. Halauksen jälkeen Charlie sanoi että Nähdään ja olin sit myöntyväinen. Junassa vain pistin jonkun snäpin ja Charlie toivotti hyvää matkaa.

Oltiin aiemmin puhuttu että nähdään n. joka viikonloppu, ja halusin että Charlie tulee seuraavaksi minun luokseni. Hän kertoi ettei tiedä pääseekö kun oli joku lääkärijuttu, josta puhui aiemminkin. Oli nyt ihan eri tyylillä kun viimeksi kun lähdin junaan (silloin puhui että ehdottomasti haluaa taas nähdä ja katsoi jo seuraavia juna-aikatauluja).

Puhuminen vähentyi huomattavasti ja kysyin sitten suoraan mikä oikein tuli. Ilmoitti ettei voikaan edetä niin nopeasti ja että pitää keskittyä kouluun, töihin ja muihin omiin juttuihin. En kuulemma ole tehnyt mitään väärää, vaan hän ei enää tiennyt mitä tehdä. Pyysi aikaa itselleen selvittää päänsä. Sovittiin että annan aikaa, kunnes myöhemmin tajusin etten ole mikään maailman kärsivällisin ihminen.

Puhuttiin sitten muutaman päivän päästä taas aiheesta, ja kysyin suoraan hylkääkö hän nyt mut. Ilmoitti ettei oo hylkäämässä ketään ja ettei tiedä haluanko luovuttaa. Kertoi ettei unohtanu mua ja ettei tiedä mikä häntä vaivaa ja ettei tiedä mitä tuntee, pian ilmoitti ettei ''tunne mitään'' mua kohtaan ja että kaikki vaan katos kun mietti asioita. Ehdotti myös että kun meillä oli juttua niin pidettäis se jutun tasolla, ja että hän pelkää seurustelua ja kiintymistä.

Tämän jälkeen tietyiltä osa-alueilta Charlie jatkoi kuin kaikki olisi hyvin, kuten kommentoi joihinkin mun uusiin ig kuviin sydämillä ja sen semmosilla.

Puhuttiin sit myöhemmin siitä mitä tehtäis ja hän otti esille että on tulossa kyl ehkä mun luo, ja sanoin sit et jos annan aikaa niin onko tulossa. Ilmoitti ettei siinä menetä mitään muuta kuin rahaa mutta että sitä saa lisää.

Johnakin kohtaa sit puhuttiin myöhemmin, ja hän sanoi ettei enää tiedä tulostaan, pian taas tuuliviiri sanoi että on tulossa mutta ei tiedä milloin, ja pian taas muutti mielensä ettei halua. Kertoi että on liikaa kiireitä kun on perustamassa yhtiötä ja että voisi olla kaveri mutta ei muuta, tai katkasta välit.

Koska kaveruudesta ei ton jälkeen mun mielestä tuu mitään niin ilmotin että joko tauolle tai sitten voidaan unohtaa että ollaan ikinä tavattu. Jätkä sit sano että koska ei oo nyt hetkeen tulossa niin tauolle sitten, ja sovittiin että kuukausi ja hän ilmoitti että tulee kyllä silti sanomaan jos on jotain asiaa.

Tauon aikana sit ollaan vaan snäppäilty ja jotain pientä somekäyttäytymistä puolia toisin, mut ei sitten sen kummempaa :s

Ajatuksia?