susanna044.6.2018 12:44
1/4
Auta!

Hei! Olen 14-vuotias tyttö.
Kävin seitsemännen luokan nimeltämainitsemattomassa koulussa ja vaihdan kahdeksannelle luokalle erääseen toiseen kouluun.
Olen siis umpi ihastunut englannin opettajaani ja hän on 30-35 vuotias. (Ennenkin olen tuntenut vetovoimaa nais/tyttö sukupuolisiin henkilöihin)
Kauheampaa tästä tekee sen, että opettaja on nainen ja hänellä on oma perhe, mies, koira ja kaksi lasta.. Sekä olen niinkin kiinnostunut opettajastani, että tiedän hänestä normaalia enemmän.
Saman aikasesti tunnen vetovoimaa matikan opettajaani, joka on 40-45 vuotias. Opettajani on MYÖS nainen ja hänelläkin on oma perhe..
Vielä tähän kauheuteen lisänä se, että vetovoimaa tunnen myös historian opettajaan, sekä meidän luokanvalvojaan. He kaikki ovat naisia ja heillä on omat perheet, sekä he kaikki ovat yli 30-vuotiaita.

Yksi asia tästä vielä ”kiihkeämpää” tekee sen, että jokainen edeltä mainitusta opettajasta, katsoo minua aina kävellessämme ohitse tai hänen opettavallaan tunnillaan. Katsekontakti törmää aina yhteen, vaikkakin joukossa oisikin muita henkilöitä.

Tarvitsisin juuri nytten apua, meinaan kesäloma alkoi juuri ja en näe kyseisiä opettajia enään koskaan, koulun vaihdon takia.
Ja olen ikävöinnyt jokaista opettajaa jo paljon vaikka olen heistä ollut erossa vasta muutaman päivän..

Kiitos, jos tuet!❤️❤️❤️