jyyne14.5.2017 12:31
1/19
Aseksuaali mies ja parisuhteiden vaikeus

Terve, postasin tän demiin koska "aseksuaalisuus.fi" sivulla käy aika vähän porukkaa.

Olen aseksuaali mies, mutta haluaisin silti tyttöystävän ja voisin välillä harrastaa seksiäkin. En kuitenkaan aktiivisesti hae seksiä, koska en kiihotu kenestäkään. Seksi on minulle kuin masturbaatiota, mutta vain toisen ihmisen kanssa.

Tällaisena miehenä on yllättävän vaikea löytää seuraa stereotyyppisten sukupuoliroolien vuoksi. Jos lähestyn, niin usein oletus on se, että olen hakemassa seksiä. Tällöin nainen saattaa perääntyä.

Jos nainen ei peräänny, ja päädymme juttelemaan jne. niin hän saattaa hiljaa odottaa että minä miehenä teen aloitteen seksiin. Minun on kuitenkin raskasta tehdä aloitetta, koska en ajattele että "haluan panna tuota ihmistä". Se olisi vähän kuin näyttelemistä.

Mieleni tekisi kuitenkin halailla ja pussailla ja olla muulla tavoin intiimi seksin sijasta. Seksi voisi toimia sitten masturbaation tilalla paineiden päästämisessä.

Miten voisin parantaa tilannettani? Olen miettinyt toisen aseksuaalin löytämistä, mutta he ovat harvassa. Voisitteko te "normaalit" ihmiset kuvitella seurustelevan tällaisen miehen kanssa?