B_Boss28.7.2017 17:40
1/6
Ärsyttävimmät miestyypit

Jotenkin negatiivinen olo joten olisi kivaa jos kertoisitte minkälaisia ärsyttäviä miestyyppejä tiedätte. :D

Minun mielestäni ärsyttäviä:

- Ateistimiehet. Huomaa ettei mitään elämänkokemusta ole, kuvittelevat olevansa uskovaisia parempia. Ei empatiakykyä. Sellaisia Halla-aholaisia jotka oikeuttavat pettämisen sillä ettei sille ole mitään loogista perustelua miksi se olisi väärin. Alentuvat väittelemään naisen kanssa. Motto: "Keskustelu on ratkaisu kaikkiin ongelmiin." Joo ei...

- Yrittäjämiehet. Eivät ole pelkästään yrittäjiä, vaan näitä löytyy kaikista ammattikunnista. Ollaan olevinaan niin hienoa että. Rahaa löytyy ja ajetaan Peugeotilla, koska "ansaitsen sen kovalla työllä". Muut ihmiset nähdään alempiarvoisena vaikka sitä ei koskaan myönnetä. Muiden tuomitseminen kuitenkin näkyy. Motto: "Jokainen on oman onnensa seppä."

- Sivarimiehet. Suvaitsevaisia, yleensä hieman pulleita vegaaneja joilla on pitkä parta. Tykätään naureskella elämäm koululaisille, vaikka heidän asenteellaan he tulevat vielä joutumaan kovaan kouluun. Motto: "Rauhaa ja rakkautta."

- Kylmämiehet. En tiedä ovatko kylmiä kaikille vai vain niille epäkiinnostaville naisille. Mutta eivät pidä flirttailusta ja ovat täysin saavuttamattomia. Edes mukava jutustelu ei heidän kanssaan onnistu. Vapaa-aikansa he viettävät ainoastaan omien kiinnostuksenkohteidensa parissa. Motto: "Pitäydytäänpä nyt asialinjalla."

Tuossa nyt joitakin...