MaailmaEiRiitä18.3.2018 15:53
1/6
Ärsyttäviä kavereita

Joten siis kertokaa tänne teijän kokemuksia ärsyttävien kavereiden/ex-kavereiden kanssa.

Halusin itekki vaa kertoo mun vitutuksesta ku mull on pari tämmöstä ärsyttävää tapausta...

Tää eka tyyppi (sanotaan sitä vaikkkaaaa Elliks) oli yhes vaihees tosi läheinen mulle, mutta sitte se muuttu semmoseks itserakkaaks, huomiota hakevaks pikku vauvaks. Se halus koko ajan olla huomion keskipisteenä, eikä sille voinu väittää vastaan tai se suuttu sulle. En enää halunnu olla yhtä paljo sen kaa tekemisissä, joten mä aloin olee enemmän muiden mun kavareiden kaa, ja tää Elliki sitte rupes olee enemmän yhen toisen tytön kaa. Tää tyttö jonka kaa Elli nykyään on, alkaa myöski ärsyyntyy sen vitun ärsyttävästä persoonallisuudesta. Siis se aluks vaikuttaa iha kivalta mutt sitte ku joudut olee sen kaa vähä kauemmin, ni ei saatana ku sua alkaa vituttaa sen seura! Onneks en oo enää just ollenkaa sen kanssa väleissä!!


Tää toinen, jonka nimi on vaikkapa Liisa, on yleensä iha hauskaa seuraa. Mutt sitte välillä se saa semmosii ihme raivokohtauksii jolloin se vaan valittaa kaikille ihan kaikesta! Se valittaa yhelle mun kaverille siitä että tää on menossa lukioon, ja Liisan mielestä tämä lukioon meno on aivan turhaa. Mulle Liisa on valittanu siitä etten oottanu sitä siellä luokan sisällä vaan tunnin loputtua mä menin venaa sitä siihen luokan ulkopuolelle. Me kans kerran oltii menos leffaan. Mä odotin sitä siel ikuisuuden, ja sitte just kun se elokuva on alkamas, mä saan Liisalta viestin ettei hän pääsekkään katsomaan sitä elokuvaa... okk olis ollu kiva jos olisit kertonu aikasemmin.


Kolmas on nimeltään vaikkapaaa Eetu. Tää ei oo yhtä ärsyttävä mun mielestä ku noi kaks äskeistä, mut kirjotanpa tänki silti. Eetu on vähä semmone ett se haluu puhuu enemmän itestään ku muista. Ja sitte se aina tulee kertoo mulle jotain mikä mua ei kiinnosta yhtään, vaikka se yhtä hyvin vois mennä joittenki jätkien luo puhumaan. Se oli joskus ihastunu muhun, mutt se on sanonu ettei se enää oo mutt silti se joka kerta ku me viestitellää tai snäpätää ni sujauttaa jotain vihjailevaa sinne väliin. Se on oikeesti häiritsevää, ku haluisin välil puhuu sen kaa ilman mitää ihme flirttailun tapasia sujautuksia.


Mutt joo mitenkäs teidän paskat kaverit? :/