Aulikki7.6.2018 20:54
1/5
APUA yllätin isäni vieraan miehen kanssa!!

Aluksi pitää varmaan valoittaa taustoja. Elikkä asun isäni ja siskoni kanssa kolmisin. Äitini asuu toisessa kaupungissa. Minä ja siskoni lähdimme lauantaina koulujen päätyttyä äidin luokse ja tarkoituksenamme oli viettää hänen luonaan seuraavat kaksi viikkoa.

Sain eilen hirveän tappelun aikaan äidin kanssa poikaystävästäni. Ei siitä sen enempää (en halua joutua bustatuksi :D). Asiat menivät niin hankaliksi, että lähdin tänään junalla takaisin kotiin. Mainittakoon tässä vaiheessa, että en ilmoittanut tästä isälleni eikä tainnut siskonikaan.

Kotiin päästyäni en tietenkään pimpottanut ovikelloa vaan avasin oven avaimellani. Huomasin, että isä oli kotona, kun kuulin suihkun olevan päällä. Menin huoneeseeni ja ajattelin, että selitän äidin luona tapahtuneet asiat, kun hän tulee suihkusta.

Sitten asiat menivätkin yli ymmärryksen. Suihkun sammuttua alkoi alkoi sellainen pieni pauke. Ihan kuin jotain olisi lyöty vasten seinää. Tästä kummastuneena huusin isää ja lähdin samalla suihkun ovea kohti. Isä ei vastannut mitään joten hakkasin ovea. Pauke loppui ja eikä isä edelleenkään vastannut. Avasin oven ja en ikinä unohda sitä näkyä!! isäni ja joku mies jota en tunne seisoivat alasti suihkussa.. Suljin heti oven ja mieleeni tuli vain, että mitä vittua juuri näin.

Menin huoneeseeni ja olen täällä nyt ihan paniikissa. Minulla ei ole mitään hajua mitä pitäisi tehdä. Isä ja tämä mies lähtivät jonnekkin saman tien suihkuepisodin jälkeen. Onko isäni homo?? Kerronko siskolle??? Mikä voin tehdä,en todellakaan kehtaa nähdä isääni. Odotan vain hetkeä, kun hän tulee kotiin. Kerroin asiasta poikaystävälle ja hän sanoi, että voin mennä heidän luokseen yöksi, mutta kun en tiedä yhtään mitä pitäisi tehdä.

Onko teillä jotain vinkkejä mitä pitäisi tehdä??????