mint_tea13.5.2018 19:48
1/3
apua säädön kaa!

Tavattiin ekaa kertaa irl pojan alotuksesta. Juteltiin ja vaihdettiin numerot. Juteltiin muutama päivä tekstaillen kunnes nähtiin taas. Oltiin se koko päivä yhessä ja sille juttelu tuntu tosi luonnolliselta. Meissä on aika paljon samaa esim puhetyyli. Mutta jotenkin tuntuu että vaikka hän on mukava ja ihanan kypsän olonen (mua muutama vuosi vanhempi) niin meillä ei ehkä synkkaa. Ja mua oikeesti harmittaa tää koska kerrankin mulla on jotain tällasta säätöä jonkun ihmisen kaa ja tuntuu et tästä vois helposti kehittyy jotain. Mutta jotenkin vaan tuntuu että hän ei oo mun tyyppiä. Ehkä liian järkevä ja neitimäinen. Vaikka hän osaa olla myös hauska.

Aion tottakai ottaa tuntemuksista selvää ja nähä häntä lisää ja kattoo et oonko vaan saanu väärän kuvan tai johtuuko tää vaan siitä ettei hän oo päässy vielä täysin avautuu.

Mun on myös jotenkin vaikeeta aatella et meille kehittys jotain fyysistä. Ja tää myös ärsyttää mua koska haluisin jo jotain sellasta. Oon vielä neitsyt mut haluisin jo harrastaa seksiä ja saada muutenkin enemmän läheisyyttä. Mutta en vaan näe saavani sitä hältä. Musta tuntuu että oon enemmän tällä hetkellä ihastunu siihen ajatukseen että meistä vois hyvin tulla jotain ja et pääsisin tekee yhessä asioita. Mutta en haluu seurustella seurustelun takia. Siinä vaan käyttäs toisen tunteita hyväks ja tuhlais molempien aikaa. Haluun seurustella oikeesti jonkun kaa jonka kanssa mulla klikkaa.

En tiiä mikä mun pointti on, tulin vaan tänne ruikuttaa. Ehkä jos sais vertaistukee?