Mikuchan21.5.2018 10:20
1/15
Apua , pitääkö hän minusta ?

Moi tästä voi tulla tosi tosi sekava juttu mutta yritän kirjoittaa ymmärrettävästi. Halusin tietää pitääkö ihastukseni minusta, kun välillä vaikuttaa siltä ja välillä taas ei. Oon ollut nyt vuoden päivät ihastunut samaan tyyppiin ja viime kesänä me viestiteltiin tosi paljon. Laittelimme sydämiä toisillemme ja hän sanoi minua nätiksi silloin. Puhuttiin tosi tosi pitkään näkemisestä. ( Olemme siis tutustuneet netissä ) ja no nyt tän kuun alussa me nähtiin ja vietettiin päivää kaksin Hän jutteli minulle paljon ja minäkin juttelin hänelle eikä tullut mitään akward hiljasuutta. Kun olin syksyllä kovassa flunssassa hän kyseli vointiani miltei päivittäin.

Hän juttelee minulle tosi paljon wapissa ja ollaan miltei päivittäin yhteydessä. Hän tykkäilee kuvistani ig: ssä , hän avautuu huolistaan minulle ja välillä se on hän joka laittaa päivän ensimmäisen viestin. Hän laittelee myös ääniviestejä ja kuvia itsestään aina välillä. Hän vastailee viesteihini yleensä samanpäivän sisällä.

Hän on kerran puhunut minulle jostain kaveri+ ihastuksestaan, mutta siitä on ehkä jo yli kuukausi, ainakin. Ja joskus syksyllä jostain ex ihastuksesta. Mutta ei enää.


Ja ainiin sillon kun nähtiin minä ehdotin näkemistä , mutta kun ei päivää päätetty ihan heti hän sitten kysyi extempore että sopiiko huomenna ja sitten nähtiin.

Tulipa tästä sekava , no ihan sama