Justseoudoin28.2.2018 17:57
1/2
APUA! Oon ihastunut toiseen, mutta seurustelen

Mooi.

Mulla on nyt semmonen ongelma, että ennen kun rupesin seurustelemaan Veetin (peitenimi) kanssa mulla oli tunteita yhtä Simoa (peitenimi) kohtaan. Mulla ja Simolla oli aika outo kaverisuhde, tai no en tiijä ees mitä me oltiin. :D Mä olin ihastunu siihen tosi kovasti, ja hääki tais tuntea mua kohtaan jotain. Meijän oli tarkotus mennä harrastaa seksiä yhteen vessaan, mutta ajoitus ei oikeen ollu hyvä, ja oisin halunnu, että siitä olisi seurannut jotain. Mutta tiesin, että tää jätkä halus vaan seksiä. No tän seksi jutun jälkeen mä yritin sitte iskee tätä jätkää, mutta luovutin, koska tuntu, että sitä ei kiinnosta.

No sitten olin ollu pitäny yhteyttä Veetin kanssa, ja molemmat tykkäs toisistaa ja sitte meillä alko olee juttua, ja myöhemmin ruvettii seurustelee. Musta tuntu, että se oli virhe, koska tää Simo tuli aika mustasukkaseks ja kerto sitte, että hänellä on paljon tunteita mua kohtaan. Ja muutekii en taaskaa ajatellu asiaa kunnolla. Ollaa pidetty nyt Simon kanssa yhteyttä.

Nähään aika harvoin Veetin kanssa, koska hää asuu 50kilsan päässä musta, eikä kummallakaan autoa ole, eikä välillä rahaa mennä bussilla. Tää Simo on mun kanssa samassa koulussa, että nähää tyyliin joka päivä.

En tiijä, että mitä hittoa teen, koska mulla on paljon tunteita Simoa kohtaan. Mitä mun oikeesti pitäs tehä?