Gilmore10.7.2018 22:50
1/6
Apua mustasukkaisuuteen

Oon siis tosi mustasukkanen ja omistushalunen ihminen, oon aina ollukki. Oon aina myös tiedostanu tän piirteen ja se on aina ärsyttäny mua.
Kyse on siis kaverisuhteista. Oon aina pelänny et mut hylätään vaikka mua ei koskaan hylätty. Oon ollu kauheen varuillani jos joku on kaveerannu mun parhaan kaverin kanssa, ja oon myös puhunu tästä parhaan kaverin kanssa ja tehny selväks etten tykkää siitä, että kaveeraa muiden kanssa koska pelkään menettäväni hänet ja että se on typerää munki mielestä yms.

No, nyt vasta ku oon menettäny mun parhaan kaverin, jonka kanssa oltiin niinku paita ja perse 10 vuotta (yksi syy oli tietääkseni juurikin tämä mustasukkaisuus) tää on alkanu vaivata mua yhä enemmän ja tunnen, että nyt sen paskanen piirre vaan korostuu, ku oon menettäny jonku tärkeen ihmisen.

En siis oo koskaan ollu mitenkää väkivaltanen henkisesti/fyysisesti, oon aina sanonu suoraan etten tykkää siitä, mutta mua ei myöskään haittaa jos menee ja kaveeraa muiden kanssa, koska se on hyvä niille ja normaalia, mutta oon kuitenki sanonu että oon mustasukkanen.

Nyt oon saanu uusia kavereita ja oon vitun mustasukkanen. Vaikka niillä onki jo parhaat kaverit ja ollu jo tyyliin 7-vuotiaasta lähtien, se vaivaa mua.

Uskon, et tää johtuu siitä, että haluun olla haluttu ja tuntea itseni tärkeimmäksi jonkun elämässä jota itse palvon/rakastan/tms. En vaan koskaan oo ollut, nyt oon sen saanu selville, ja ottaa koville.

Onko kohtalotovereita tai neuvoja? Tää vaivaa mua ihan saatanasti. Tunnen, etten oo terve ja haluan vaan työntää ihmisiä kauemmas ettei nekin kaikkoa mun ympäriltä huomatessaan kuinka hirvee ihminen oon.