ramona111.5.2017 13:16
1/5
Apua, mitä teen ihastuksen kanssa?!!

Kiitos jos jaksatte auttaa D: Mulla on ihastus, olkoon nyt vaikka Erkki. Se on nyt alkanu juttelee ja kaikkee yhen tytön kans (olkoon hän Irma). Tää Irma on aika sellanen poikien unelma ja sais nyt kenet vaan pyöriteltyä pikkusormen ympärille. Meillä on tän Irman kanssa vähäsen dramaattista historiaa :D (ei romanttisessa mielessä siis) Ja siis se nyt olis varmaan pahin vaihtoehto joka Erkin kanssa alkais säätämään. Et mielummin ees joku random D::

Mutta siis. Tää Erkkiä on vähän vaikea tulkita, se juttelee mulle joo, on ystävällinen ja välillä saan sen kiinni kun se kattelee mua. Vastaa aina snäppeihin, mutta niin ettei ole varmaan kauempaa niitä miettinyt ja siis saattaa kaikille vastailla niin. Mulla ei ole oikeestaan seurusteluhistoriaa joten tää on vähän hankalaa kun en osaa tehdä mitään D: Oon yrittäny olla sille kiva jne. Mutta kun en sitten tiiä onko se kaikille tytöille samanlainen kun mulle.

Mä taas oon kait aika tavallisen näkönen, eikä mulla oo mitään unelmakroppaa. Silti tää Erkki on joskus kehunut mua. Mutta en tosiaan tiiä puhuuko se kaikille niin ku mulle.

Ja mulla on taipumus ihastua poikiin heti, jos ne on mulle kivoja ja näyttää edes vähän siedettävältä D:: oon ollut niin epävarma aikasemmin.

Ollaan samalla luokalla, joten jos nyt kertoisin Erkille mun tunteista niin pelkään että meidän kaveruus menee pilalle ja sit kaikki on kiusallista ja äääh. Kesän jälkeen me mennää eri kouluihin. Mitä ihmettä mä teen?