emmandeerus1.7.2018 20:13
1/1
Apua (mahdolllisen)ihastuksen kanssa!

Tilanteeni saattaa kuulostaa oudolta, mutta siis :D Oon tuntenu tän kyseisen pojan koulun kautta varmaan jo 5 vuotta. Samalla luokalla olimme 3 vuotta. Nykyään olemme eri kouluissa. Olemme jutelleet snäpissä jo noin vuoden verran. Välillä meillä saattaa olla parin kuukauden tauko, että emme keskustele yhtäään, pelkkiä perus gm gn snäppejä. Ja välillä taas keskustelemme lähes joka ilta. Aina kun näen tämän pojan jossain, tunnen kuinka hän katsoo minua. Ei mitenkään pahasti, mutta ei myöskään ihastuneella tavalla. Hän vain katsoo. Emme ole kunnolla tavanneet vuoteen, koska koulut vaihtuivat, mutta koska asumme samassa kaupungissa, näemme usein nopeasti toisemme bussissa tai keskustassa tms. Emme silloin juttele, joskus moikkaamme.

Usein hän kääntää keskustelumme snäpissä vähän pervompaan/yksityisempään suuntaan. Ei ole mitään todella outoa, mutta kuitenkin. Toisaalta tämä ei minua haittaa, koska onhan se välillä kiva keskustella jostain muustakin, kuin perus asioista. Joskus hän pyytää minulta kuvaa itsestäni (vain perus selfietä tai peilikuvaa, ei muuta siis! ) Hän kuulemma ajattelee minua, ja haluaisi tavata ja halata minua, koska ei ole kunnolla tavannut minua pitkään aikaan.

NO NIIN nyt se suurin ongelma. Tiedän, että parin vuoden sisällä hän on tehnyt ainakin kolmelle tai neljälle tytölle samaa. Koko ajan juttelee snäpissä, pyytää kuvia ja käyttäytyy kuin olisi ihastunut. Ja sitten vain lopettaa iskemisen, ja siirtyy seuraavaan sopivaan tyttöön. Hän on tehnyt samaa päälle vuosi sitten todella hyvälle ystävälleni. Silloin hän taisi jopa kunnolla pyytää vähän paljastavampaa kuvaa. Minua vähän häiritsee ajatus siitä, että säätäisin/seurustelisin pojan kanssa, joka on joskus yrittänyt iskeä ystävääni (melkein jopa lievästi ahdisteli häntä snäpin puolella).

Kun pari viikkoa sitten bileissä juttelimme kavereideni kanssa tästä pojasta, ja kerroin, että millaisia juttuja hän on minulle sanonut, niin kaverini heti vakuuttuivat siitä, että poika ei ole ihastunut, vaan haluaa vain sänkyyn tms. Eli jos kertoisin kavereilleni, että saatan ehkä olla ihastunut kyseiseen poikaan, he varmasti tuomitsisivat tämän. En pidä ajatuksesta, että kaverini ajattelevat pojan olevan vain ns "fuck boy". Tätä olen hänestä usein kuullut. Välillä itsestänikin tuntuu, että ei tämä poika oikeasti voi olla ihastunut minuun (osittain voi johtua paskasta itsetunnosta ja mielenterveysongelmista). Kuulostaa kamalan sekavalta, anteeks tästä.

Tiedän, että sillä on eniten väliä, että mitä itse ajattelen, mutta silti. Toivottavasti joku ymmärtää! Mitä mieltä ootte tästä pojasta, kavereistani tai minusta? Mitä teen apua