dontletmedown2.6.2017 17:20
1/5
Apua kaipailisin!!!, miten toimia? (suhteessa kriisitilanne)

Heippa vain suomenkansa! Täällä taas kirjoittelemassa, mutta asiaan;

Tarvitsisin apuja sillä suhteessa on jonkin sortin kriisitilanne ja en tiedä kuinka toimia ja menetellä sekä rauhoittaa itseäni!
Aluksi siis, olemme 17 vuotiaita ja olemme olleet vuoden yhdessä. Meillä ei ole ollut mitään suurempaa ongelmaa, mutta kränää meille tulee yleensä kun puhutaan siitä milloin näkisimme tai siitä kun pyydän enemmän helliä sanoja ja kehuja.
Tällä viikolla, poikaystäväni yksi ilta tokaisi kysyneensä kuulumisia eräältä tytöltä johon ei ole pitänyt kuin viimeksi vuosi sitten yhteyttä juuri kun aloitimme suhteemme ( + ei siis kummoisesti tunnekkaan tätä tyttöä.) Poikaystäväni sanoi kysyneensä kuulumisia koska minäkin pidän yhteyttä erääseen pelikaveriini, joten päättelin että ehkä poikaystäväni on sitten mustasukkainen tai häntä muutenvain häiritsee se että pidän yhteyttä tähän pelikaveriini usein? Vastaus oli kuitenkin että ei, hän ei ole mustasukkainen eikä häntä häiritse yhteydenpitoni pelikaveriini. Tottakai olin siis itse mustasukkainen kun kuulin poikaystäväni ottaneen tähän tyttöön yhteyttä, sillä poikaystävääni ei ollut koko suhteen aikana kiinnostanut pitää yhteyttä häneen ja nyt yhden äkin hän halusikin rueta pitämään tähän yhteyttä.
Tästä asiasta oli siis useampi päivä keskustelua, riitaa, huutoa yms, ja eilen puhelimessa poikaystäväni mainitsi vielä haluavansa pitää yhteyttä paikkakuntansa tyttöihin, joiden kanssa on ollut ennen meidän suhdetta paljonkin tekemisissä mutta kun aloimme seurustelemaan, hän on ollut heidän kanssaan vain harvoin tekemisissä ja silloinkin vain snäppäilleet muutaman kerran jotain. Ja mainitsi vielä tähän että tahtoisi käydä näkemässä näitä tyttöjä ymsyms.

Minusta tämä vain on jotenki "hämärää" touhua sillä muutamien viikkojen ajan poikaystäväni on tuntunut jotenkin etäiseltä, ei juurikaan kysele kuulumisiani tai juttele ihan arkisia asioita ellen kysy jotain.
Tänään vielä puhuimme siitä kuinka tulisimme näkemään kesälomalla ja tämäkin johti riitelyyn, koska on todennäköistä että näemme vain harvemmin kesän aikana ja tämä tuntui kauhealta iskulta vasten kasvoja :/ ja yleensä riitojen aikana hermostun todella herkästi varsinkin nyt kevään aikana koska kevät on mulle varmaan vaikeinta aikaa ollut aina, mielialat vaihtelee, stressitaso on aivan liian korkea ja kaikki pienet asiat tuntuu aivan ylitsepääsemättömiltä.

En vain tiedä kuinka suhtautua näihin juttuihin ja kaikkeen, olen vain aivan älyttömän väsynyt tähän riitelyyn. Kaikki tämä on tullut yhen äkin. Suhteen aikana poikaystäväni ei ole paljon halunnutkaan pitää yhteyttä näihin tyttöihin ja nyt hän tahtookin. Ja ehkä siksi se tuntuu niin pahalta koska kärsin itse niin huonosta itsetunnosta ettäse johtaa vertailuun, siksi olen pyytänyt että poikaystäväni sanoisi enemmän kehuja ja helliä sanoja :( mutta hänelle se ei vain ole niin luonnollista.
Poikaystäväni on sanonut ettei ole tarvetta mustasukkaisuuteen eikä minun tarvitsisi pelätä mutta, enkö minä vain sisimmissäni luota vai pelkäänkö niin paljon jonkun muun vievän hänet minulta? En tiedä.
Mitä te tekisitte tämmöisessä tilanteessa? Mitä ajattelisitte tuollaisesta? :(