heippakaikki2.6.2017 18:14
1/3
apua ihastus ja sekava menneisyys

Pliis auttakaa mua! Mulla on tunteita yhtä poikaa kohtaan ja oon koettanu päästä yli ja ajatella muuta, mutta se ei onnistu.

Olen yhdeksännellä luokalla ja poika, johon olen siis tosi ihastunut, on rinnakkaisella. Koulu loppuu huomenna ja olemme menossa opiskelemaan ihan eri paikkoihin, joten minun pitäisi tehdä joku siirto nyt, jos tahdon pojan vielä pysyvän elämässäni.

Seiskalla ja kasilla olimme kavereita kyseisen pojan kanssa. Emme hengaileet vapaa-ajalla, mutta juttelimme koulussa ja snapchatissa. Olin silloin vähän ihastunut, mutta juttu loppui siihen, kun poika lähetteli yhtenä iltana aika häröjä viestejä ja silloin minä kokemattomana ahdistuin niistä ja pistin välit poikki pitkäksi aikaa. Tapahtuman jälkeen poika koetti pitää yhteyttä, mutta luovutti kun ignoorasin ahdistuneena kaiken.

Poika oli tosi kultainen noin muuten ja eikä ne viestitkään näin jälkeenpäin ajateltuna olleet mitään kovin asiattomia(nykyään voisin pitää jopa imartelevina), enkä ymmärrä miksi silloin ahdistuin niistä niin paljon.

Jokatapauksessa tuon tapahtuman jälkeen välimme ovat kylmenneet. Olemme olleet jonkun verran tekemisissä koulun kautta, mutta en ole muuten pitänyt häneen yhteyttä.

Nyt ysillä olen huomannut, että hän on kypsynyt valtavasti, hän on hyväsydäminen, hauska ja ihana ja olen tahtomattani ihastunut häneen. Hän kuitenkin tuntuu vähän varovan minua.

Välillämme on ehkä vielä jotain. Minusta tuntuu, että joko hänellä on edelleen jotain tunteita minua kohtaan, mutta hän ei uskalla tehdä mitään, koska aikaisemmin torjuin hänet tai hän ei ole enää ollenkaan kiinnostunut minusta ja pitää minusta aikaisemmin kiinnostumista virheenä. Olen huomannut hänen katselevan minua ja hän katsoo myös aina mystoryni ensimmäisten joukossa, mutta nuo asiathan ei välttämättä mitään tarkoita.

Tahtoisin kokeilla onneani ja lähestyä hänta, mutta en uskalla, sillä hänellä on ehkä juttua toisen tytön kanssa. Vähintäänkin he ovat hyviä ystäviä.

Mitä luulette? Miten minun kannattaisi lähestyä häntä vai kannattaako ollenkaan? Anteeksi sekavasta tekstistä! Tämä on niin monimutkainen juttu, että vaikeaa kertoa selvästi.