mirva_annikki5.5.2017 16:47
1/2
Alkuhuuma ohi

Kertokaa teidän kokemuksia parisuhteen alkuhuuman loppumisesta: kauanko se kesti, miten sen loppuminen näkyi ja tuliko se yllätyksenä?

Ollaan oltu yhdessä nyt kolmisen kuukautta, ja tuntuu että tuo toinen ei enää niin innokkaasti ole koko ajan kyljessä. Tiedän että se on ihan normaalia eikä mullakaan mitään valittamista pitäs tässä olla, kun kuitenkin saan joka päivä kuulla että hän rakastaa minua ja kehuu jne.
Silti pelottaa että hän on kyllästynyt/kyllästyy muhun, kun uutuudenviehätys on haihtunut ja tajuaa, etten ookaan mikään unelmien missi. :D
Kuulostaa typerältä ja pinnalliselta, mutta pakko päästä johonkin avautumaan näistä tuntemuksista. Kun aiemmin tuli paneskeltua pupujen lailla päivittäin/monesti päivässä, mutta nyt paristi viikossa ja usein nukkuminen menee seksin edelle. Kesken kiehnäilyn saattaa lopettaa ja jäädä sänkyyn makaamaan kunnes amiraali lerpahtaa ja alkaa kuorsaus kuulua.

Mulle tää tahti on ihan OK mutta huolettaa vain se että jos mies ei alkuhuuman päätyttyä koekaan mua enää kiihottavaksi?