evacuatedd9.6.2017 21:11
1/14
AKUUTTI HÄTÄ SÄÄDÖN KANS AUTTAKAA mulla on menkat enkä kykene ajattelemaan järkevästi

ja lisäks oon kuume ja lääketokkuras mut anyways

ei olla tänää kauheesti juteltu sen kaa ja mietin et mikähän sillä on mut sit mietin et ehkä sillä on vaan tekemistä koko ajan koska se on intissä.

sit illalla kysyin et mites sen päivä on menny ja se vaa et "aika chillii maannu vaa" vastasin jotai perus et "kiva et välillä nuinki päin" tms ja se ei vastannu mitää? laitoin et miks se ignooraa eikä vastannu?

sit alko tää :DDD kamaluus

vedin sit herneet nokkaani tästä kaikesta ja laitoin et "no mitä nyt" ja se et "no" ja sit tuli perää viel kysymysmerkkejä

en sit vastannu mitää koska en jotenki nyt kykene ajattelemaan selkeästi :---D tekee mieli olla vaan ilkeä vaikka tiiän että ei pitäis eikä oo varmaa ees syytä. ärsyttää vaa tollanen ko se on ollu niin kummallinen. ((mulla on niiiin huonoja kokemuksia ollu jätkien kaa et aloin heti itkee et oon paska eikä se oikeasti halua mua :DD meinasin jo vetää juttuu matkaa jonku muijanki kenen kans ne kommentoi sydämiä toistensa kuviin ja oon aina et lol pois siitå))

sit siltä tuli et "no koitan nyt vähän nukahtaa ja katon sit ku herään" eikä mitää emojia eikä hyvänyöntoivotuksia?? joka ilta laitetaa sydämien kera :( se siis herää päivystämää tunnin päästä

mitä mä nyt vastaan tolle?? oon taas sotkenu kaiken hormonipäissäni huoh

auttakaa