tylsyydenhuippu11.7.2017 23:14
1/3
AJAUTUNUT VAIKEAAN TILANTEESEEN

Olen tilanteessa, jossa minun täytyy valita kahden miehen välillä.

Heidän nimensä on leikisti Matti ja Kalle.

Matin kanssa minulla on tunteita ja Kallen kanssa ei.
Kalle on vähän niin kuin varasijalla, koska pelkään sitä että Matin kanssa meidän juttu ei etenisi vakavampaan asiaan.
Matti asuu eri kaupungissa kuin minä ja Kalle asuu samassa paikkakunnassa.

Olen nähnyt Mattia 3 kertaa yhteensä. Ollaan keskustellut avoimesti asioista ja meidän välillä on syntynyt välittämisen tunnetta toisiamme kohtaan. Matti kerran totesi minulle :'' Ihanku olisin tuntenut sut aina'' Ollaan vasta kuukausi tunnettu. Haluan tuntea hänet paremmin ja tutustua häneen ihmisenä sekä rakastua. Ihastuin alussa heti Mattiin ja puhuin hänestä kokoajan hyvälle ystävälleni. Tuntuu niin hyvältä ajatella häntä ja niin edespäin.
Ja uskon että Matti ajattelee samoin minua kohtaan.


Kallen kanssa hengaillaan yhdessä tosi useasti. Ja käyttäydymme kuin olisimme parisuhteessa. Olemme pitäneet kädestä kiinni, halailleet, maannut sängyssä, ja viettänyt arkisia asioita yhdessä ja jne. Mutta silti meidän juttu ei ole virallista. Kalle on hyvä ihminen ja tykkään hänestä paljon.

Hänellä on vain yksi asia mikä minua harmittaa. Nimettäin hän ei kerro omista ajatuksistaan, mielipiteistään, itsestään ja jne yhtä avoimesti kuin Matti. Tykkään avoimuudesta ja kuunnella toisia ihmisiä ja saada vastakaikua omiin asioihin. En saa vastakaikua Kallelta. Tosi häiritsevää ja olen yrittänyt saada kontaktia häneen.

Se on yksi iso syy miksi en rupeaisi seurustella hänen kanssa. Tiedän että jotkut ihmiset ovat samankaltaisia kuin Kalle, sellainen ihminen avautuu vasta kun on tuntenut ihmisen pidempään ja tällein. Luonteeltani olen kärsimätön ja se olisi meidän suuri ongelma tulevaisuudessa (jos tulisin olemaan Kallen kanssa yhdessä).

Jumalauta mun täytyis joskus lopettaa juttu Kallen kanssa, mutta kuitenkaan en halua satuttaa Kallen tunteita. Kalle on osoittanut mulle että tykkää musta tosi paljon ja haluaisi seurustella mun kanssa. En tiedä mitä mun pitäis tehdä siinä vaiheessa kun aika koittaa ja MISSÄ VAIHEESSA?


Molemmat miehet tietävät toisistaan ja luulee että mulla ei olisi mitään juttua. Olen valehdellut molemmille. Enkä tulisi kertomaan koskaan Matille tai Kallelle mitenkä asiat menee todellisuudessa, menettäisin silloin molemmat ENKÄ HALUA SITÄ.

MITÄ MINÄ TEEN? Enkä tarvitse ''huora, jakorasia, paska, yms'' kommentteja. Pliis AUTTAKAA!