sunsetview22.5.2018 20:04
1/1
Ajattelen toista

Aivan pakko päästä avautumaan!

Ollaan siis ollu noin 1,5 vuotta mun poikaystävän kanssa yhdessä ja todella rakastan häntä ja haluan olla vain hänen kanssaan ja tästä syystä mua ahdistaa, että yhä useammin oon ajattellu yhtä vanhaa säätöä...Tuntuu pahalta ajatella sitä toista sillä tavalla ja niin usein. Äää tätä on vaikee selittää, mutta musta tuntuu, että mulla ja tällä säädöllä jäi asiat jotenkin kesken. Tää säätö oli jo melkein 2 vuotta sitten, mutta aina välillä se on tullu mun mieleen uudelleen ja uudelleen. Mietin aina, että mitä olis käyny jos olisin uskaltanu ulos kaapista (bi seksuaalina) aikasemmin ja oltais uskallettu olla yhdessä, sillä olisin todella halunnu olla sen kanssa.

Tää saattaa kuullostaa aika leffalta, mutta se oli niin selvää, ettei oltu vaan kavereita. Se miten se katso mua, oli mun lähellä, kosketti mua...meidän välillä vaan oli sellasta sähköä, jännitystä. Erityisesti mua mietityttää kuinka kerran oltiin niin lähellä toisiamme ja mulla oli niin pakottava halu suudella sitä, mutten sitten pystyny. Mä pelkäsin sitä mihin se olis johtanu...

Poikaystävän kanssa meillä ei oikeen ollu tommosta ihastumista vaan alettiin aika nopeasti seurustella. Meidän suhde on kuitenkin niin ihana enkä vaihtais sitä pois ja haluun olla sen kanssa ikuisesti. Häiritsee vaan miten tää yks aina kuitenkin tulee mun mieleen.

Huh, nyt se on sanottu. Onks vertaustukea tai jotai millä pääsisin tosta yli?