tatyrde2.7.2017 17:51
1/5
Äitini suhtautuminen seurusteleviin pareihin

Moi!

Olin nyt viikonlopun mun ystävän luona hänen poikaystävänsä kanssa, ja eilen sattutii myös mun äiti näkemään. Mietittii sitte sitä, että mitä tehtäis illalla, ja tää mun ystävän poikakaveri ois tosi kovasti halunnu mennä käymää kaupungilla (oltii siis vieraassa kaupungissä sen mun ystävän äitillä erään tapahtuman vuoksi, jossa äiti tuli nopeasti käymään) mutta meille oliki tullu lapsenvahtikeikka mun ystävän 3-vuotiaalle siskolle. No, tää poikaystävä ties, et tää 3-vuotias on mun fani, ja senki, et mä pärjäisin sen kaa kahestaaki, joten tää sano sit mun äitin kuullen, et X (mun ystävä), mennääkö käymää illalla kaupungilla, jos Y (eli minä) jää vahtimaa sun siskoa? Tähän mun äiti sit päätti vastata, ilman että koko asiaa liitty mitenkään että ootko varma ettette mee vaa jonnee tekee jotaa ihan muuta? Voin sanoo et ton kommentin jälkee hävetti ihan huolella, koska mitä hittoo mun äitille kuuluu se, mitä jotkuu tekee, vaikka seksiä harrastaiski.

Kuitenki oon varma, et tällä mun ystävällä ja sen poikaystävällä ei seksi oo vielä ajankohtanen asia, koska ne on seurustellu ''vasta'' puoli vuotta, ja on 16-vuoden molemmin puolin yms., nii tänää ku tulin kotii, kysyi äiti taas multa, että paniko ne siellä. Vastasin, että ei, mut ei uskonnu. Sain myös selville, että joskus keväällä, ku mun iskä ja äiti oli vienny jostaa syystä tän parin jomman kumman kotii, nii äitin oli ollu taas pakko kommentoida, että mitää ette sit siellä hommaile.

Nolottaa vaa se, et äitille ei asia kuulu pätkääkää, ja sen on silti pakko puuttua asiaa, vaik tän mun ystävän äitii asia ei hirveesti kiinnosta, niiku ei pitäiskää, oma asia. Äiti myös multa välillä kyselee, että ketkä mun kavereista on pannu. Miten saisin äitille sillee melko hienovarasesti sanottuu, et asiat ei sille kuulu, ja sit joskus, kun mulla toi asia on ajankohtanen, nii osais pitää sen päänsä ummessa? Onks teillä kellää muulla samanlaista tilannetta?

Parastahan tässä on se, et äiti yrittää parittaa mua jokasen pojan kaa, mut sit sen ajatukset on tollasii. En vaa ymmärrä, ja mua nolottaa tosi kovasti,