toukokuu26.6.2017 10:59
1/8
Äitini mielestä pukeudun liian paljastavasti

En yleensä koskaan pidä samaan aikaan paljastavaa kaula-aukkoa ja shortseja, ihan lyhyitä shortseja en omista yhtään ja napapaitoja tms. en lainkaan myöskään, paitsi yhden jota pidän vain nukkuessa.
Pidän yleensä perustoppeja, en mitään erityisen paljastavaa. Useimmiten päällä on samaan aikaan joku neule eli en hypi puolialasti ympäriinsä enkä vilauta tissiä aina kun kumarrun.
Silti äiti on aina siirtämässä neuleita kaula-aukon eteen, valittamassa miten paljastavasti pukeudun ja yrittämässä ostaa mulle paitoja joissa on mun makuun epämukavan korkea kaula-aukko.

Pari kertaa olen jo ärähtänyt äidille että eikö jo voisi antaa olla, olen kuitenkin aikuinen ihminen ja pukeudun täysin normaalisti enkä usko kenenkään ohikulkijan katsovan miten hirvittävän epäsiveästi oikein pukeudunkaan. Ja vaikka katsoisikin, pukeutumiseni on kuitenkin oma asiani. Ei kuitenkaan tunnu menevän perille.
Onko ideoita miten saisin äidin tajuamaan että esimerkiksi ne eleet rintakehäni peittämisestä ahdistavat eivätkä ainakaan muuta pukeutumistyyliäni.