Maria236.5.2017 21:47
1/24
Äiti yrittää viedä mun poikaystävän!?!?

Olen 15v, poikkis myös 15v. Täytetään molemmat kohta 16v. Mun äiti on 45v.
Eli juttu on siis näin. Oon seurustellu mun poikkiksen kanssa kohta 2kk. Mun äiti ei ollut vielä kertaakaan nähnyt sitä. No, toin sen yhtenä päivänä viikonloppuna meille kylään, koska mun äiti on pitkään anellut nähdä hänet.
Mun äiti alkoi heti käyttäytyä oudosti. Istuimme sohvalle, ja esittelin äidille poikkistani hieman. Samalla mun äiti yritti istua lähellä poikkistani, ja hiukan lähennellä häntä. Kun poikkis alkoi puhua itsestään äidilleni, äiti kommentoi kaikkea myönteistä, ja hymyili hänelle ja yritti ottaa katsekontaktia häneen koko ajan.
Aloin silloin jo hiukan hermostua. Juttelimme sitten niitä ja näitä.
Eilen poikkikseni oli taas kylässä meillä.
Kerroin äidilleni, että hän tulee. Siihen äiti kommentoi: "No mukava kuulla. Kyllähän tänne jaksaa tulla kun on niin nättejä tyttöjä ja naisia".
Siihen hämmennyin todella paljon. En kehtanut sanoa mitään, muuta kuin "Okei, niin kai..." sellaista mumisin.
Ja aina, kun äitini on kotona, hänellä on jotkut löysät pieruverkkarit ja löysä t-paita päällään. Mutta nyt, kun hän tiesi poikkikseni tulevan hän laittoi ylleen farkut ja hiukan tiukan paidan ylleen, sekä paljon rannekoruja ja kaulakoruja. Hän ei KOSKAAN käytä koruja, paitsi juhlissa. Sekä hän oli laittanut hajuvettä, ja huulipunaa ja ripsaria. Hän ei myöskään meikkiä käytä KOSKAAN. Paitsi tietenkin juhlissa.
Kysyin, ennen kuin poikkikseni oli saapunut meille, että miksi olet laittautunut tavallista enemmän.
Tähän hän vastasi: "Sinulla on komea poikaystävä, joten nättihän pitää olla", sekä iski silmää. Vastasin: "Mutta... Sä oot jo niin vanha" sitten äiti sai hillittömän ragekohtauksen ja tiuskasi: "No mitä sitten!? Nainenhan minäkin olen!".
Järkytytin hiukan.
Sitten kun poikkis saapui meille, ja soitti ovikelloa, äiti ilmoitti, että hän voi avata oven. Äiti ei ikinä jaksanut avata ovea edes omille vierailleen, puhumattakaan muiden vieraille tai kavereille.
Poikkis astui sisään ja tervehti minua. Sitten äiti sanoi: "Voi, kun olet nyt niin komeasti laittautunut". Poikkikseni kiitti kyllä siitä.
Menimme poikkikseni kanssa huoneeseeni istumaan sängylleni juttelemaan mukavia. Äiti ramppasi huoneessani koko ajan ja ehdotti, että voisimme katsoa kolmistaan elokuvan. Äiti ei KOSKAAN puuttunut minun ja kaverini tai ex poikkikseni puuhiin. Eikä hän halunnut koskaan olla kavereideni kanssa.
Poikkikseni sanoi, että haluaisi olla vain minun kanssani nyt. Äitini surullisella äänensävyllä sanoi: "No olkaa nyt vain jos ette halua olla minun kanssani, vaikka olen mukaavaa seuraa!".
Sitten poikkikseni lähti. Heti ensimmäiseni äitini kysyi: "Milloin poikkiksesi tulee uudestaan tänne? Ja onko hänellä facebook, jotta voisin pitää häneen yhteyttä?".
Kysyin, että miksi hän haluaa tietää. Äitini vastasi vihaisesti, että kuuluuhan minun olla tyttäreni poikkikseen yhteydessä.
Olen todella ihmeissäni. Tänään hän on joka kerta kun puhumme, kääntänyt puheensa poikkikseeni.
Pitäisikö ihan suoraan kysyä, että miksi hän on tuollainen poikkistani kohtaan. En kuitenkaan halua äitiäni mihinkään poliisijuttuun. En haluaisi, että tämä alkaisi mennä lapsiin sekaantumiseksi.
Mitä mä teen? :( Tää on niin ärsyttävää.