Koikkeli25.3.2018 17:08
1/5
Äiti ja uusi mies käyttäytyvät häiritsevästi

Äidilläni on uusi mies ja olen tietysti todella onnellinen ja iloinen hänen puolestaan. Mies on todella mukava ja ystävällinen minulle ja tulemme kaikki hyvin toimeen.
Äiti ja mies ovat olleet nyt noin vuoden yhdessä, ja minua on alkanut toden teolla häiritsemään yksi asia. Kaikki ällöromantiikka!! Inhottaa kuunnella jatkuvaa ÄÄNEKÄSTÄ pussailua. Aina kyhjöttävät kylki kyljessä ja jokin paijaus menossa. Lepertelevät ja lässyttävät toisilleen. Myöskin kaksimieliset vitsit inhottavat. Lisäksi he ihmettelevät kun poistun omaan huoneeseeni, kun en jaksa enää kuunnella heidän parisuhteensa ääniä.
Kun erosin poikaystävästäni, pyysin äitiäni olemaan vähän viileämmin miehensä kanssa, sillä kestänyt nähdä juuri silloin romantiikkaa. Äitini meni ihan hiljaiseksi (=loukkaantui). Sama meno jatkuu julkisilla paikoilla, hisseissä, ravintoloissa, kylässä, KAIKKIALLA.
Onko mun vaan kestettävä tämä kaikki ällötys vai voiko tästä jotenkin asiallisesti huomauttaa? Haluan vielä painottaa, että miehessä itsessään ei ole mitään vikaa, en vain pidä heidän jatkuvasta hempeilystään.