geimalei10.3.2018 15:48
1/3
"aina voi ihailla!! :)"

mul on yks kaveri jonka käytös häiritsee mua jonku verran... oon sanonu sille että oon aseksuaali, hän ite on myös aseksuaali ja polyromanttinen tänhetkisen käsityksensä mukaan joten se ymmärtää mua seksuaalisuuden suhteen.

en oikee tiiä mistä alottasin mut sanotaan ny että oon ihastunu ja/tai uskon voivani ihastua mihin tahansa sukupuoleen ja tää mun kaveri tietää sen.
mut siis, jos vaikka randomisti nään instas jonku söpön tyypin ja sanon siitä kaverille ni se on sillee "oi ku söpö!! ihmisiä voi aina ihailla haha" tai tolleen. ja niinhän se onkin, i agree w that 101%

viime aikoina oon puhunu sille yhestä tytöstä josta saatan tykätä ja sen kommentit on aina ollu tyylii "teistä tulee varmasti hyvät kaverit!" "voi, toi olis nii hyvä kaveri sulle" ja tällasta vaik iha selvästi sanoin et mul on ehk kehittyys tunteita sitä tyttöö kohtaan.

joku aika sit sanoin tolle kaverille et mun kaa samassa ryhmässä oli yks yli nätti tyttö ja kerroin pyydetysti sen nimen ja hetken päästä tää kaveri tulee mulle sillee "joo siis täs on sen insta, se on yhessä ton kaa hahahaa se on varattu"
niiku..???

ja siis kerran yks mun kaverin kaveri (nimetään se ny vaik riinaksi) lähetti mun kaverille snäpis et "vau kuka toi on? saanks sen snäpin?" ku siis tää kaveri oli laittanu musta kuvan se stooriin. ja jostain syystä mun kaveri vastas riinalle "se on [mun nimi]! hän on aseksuaali ja aromanttinen joten hän ei etsi seurustelukumppania mutta se aina kaipaa kavereita!"
niiku,,, miks se aina sanoo tosta joka ikiselle joka yrittää tulla puhuun/puhuu mulle? oon sanonu sille että mä kerron kyl ite omasta suuntautumisestani ja siitä haluunks just ny jotai seurustelukumppania vai en mut se ei mee perille sille

emmä oikee tiiä mitä se ajaa takaa mut iha ku se yrittäis estää mua vahingossakaan päätymästä yhteen kenenkään kaa ja se ärsyttää