B_Boss13.5.2017 4:32
1/6
Aina ei kannata olla oma itsensä

Ihmisillä on oletus, että suhdeasioiden pitäisi sujua luonnostaan ilman mitään erityistä yritystä, muuten syyllistyy pelailuun. Mutta kuinka monessa asiassa menestys oikeasti seuraa pelkistä mielihalujen toteuttamisesta?

Kun joku on lähdössä treffeille jonkun kanssa ensimmäistä kertaa, hän saa neuvoksi "ole vain oma itsesi!" Jos haluaa antaa itsestään hyvän kuvan, syyllistyy muka siihen, että yrittää valheellisesti esittää parempaa kuin onkaan. Deittiguru Matthew Hussey onkin puhunut tästä videoillaan. Jos ihminen aloittaa vaikka videobloggauksen, niin jos hänelle antaa neuvoksi "ole vain oma itsesi kameran edessä" ei se vaan onnistu. Ei kukaan pysty ensimmäisiä kertoja olemaan oma itsensä kameran edessä. Täytyy harjoitella, jotta voi olla oma itsensä. Sama juttu deittailussa.

Kun ensimmäisistä tapaamisista on päästy yli, ei saisi enää miettiä mitään. Esimerkiksi milloin laittaa viestejä ja milloin taas odottaa viestiä toiselta. Jos tekee mieli laittaa viestiä että "miten päivä meni" niin joo totta kai pitää laittaa. En sano, ettei pitäisi myös tehdä kuten haluaa tehdä. Olisi kuitenkin viisasta myös opetella lukemaan merkkejä ja keräämään tietoa toisen kiinnostuksen tasosta ja oppia toimimaan senkin mukaan. Jos toinen vastailee jatkuvasti vain yhdellä sanalla, ei ehkä kannata laittaa niitä viestejä jatkuvasti.

Omana itsenä olemisessa on myös se ongelma, että helposti käy niin, ettei enää kehitä itseään tai yritä parantaa asioita. Ikään kuin olisi tuomittu olemaan tietynlainen, koska "olen vain oma itseni, en yritä mitään".