Nallekarkkiboy3.6.2018 20:50
1/5
Ahdistus omasta naiseudesta

Olen ollut tekemisissä nyt enemmän pitkäaikaisen ystäväni kanssa, joka on mukava ja luotettava poika. Hänessä on kuitenkin havaittavissa playerin piirteitä ja ilmeisesti on iskenyt nyt minutkin yhdeksi silmätikukseen. Pidän pienestä flirttailusta ja huomiosta jota hän antaa, mutta aina välillä hän menee hieman yli rajojen. Minulle on myös tärkeää, että tietynlaiset kosketukset jäävät yksityisiksi, eikä kaikkien edessä tehtäviksi. Minä myös hyväksyn irtosuhteet yms. jos asiasta on sovittu ja osataan ottaa toinen huomioon.

Pariin otteeseen tämä kyseinen henkilö on siis ollut nyt myös fyysisesti läheisempi. Hän yrittää kosketella minua aina vain enemmän ja edetä pidemmälle. Viime yönä kun olimme juhlissa, nukuin hänen kanssaan vierekkäin. Hän oli vähän jurrissa, mutta ei pahasti. Minua väsytti todella ja halusin mennä oikeasti nukkumaan, jota toitottelinkin hänelle, että nyt nukutaan. Hän kuitenkin puristeli alueitani ja yritti laittaa kättään housuihini ja yritti myös saada minua koskettelemaan häntä. Olin osittain kuitenkin sammuksissa, vaikka huomasinkin tapahtumasarjan. Sama jatkui pitkään, kunnes vaihdoin muiden ystävieni seuraan, jotka olivat tarkastelleet ahdistelua sivusta. Kun siirryin hän yritti saada minua takaisin vierelleen ja olikin hieman mustasukkainen. Aamulla kun heräilin sama rumba jatkui. Minulla oli paha olo, en siis ollut kuitenkaan juonut mitään, mutta halusin kuitenkin hieman enemmän tilaa terveydentilani vuoksi. Hänen kanssaan keskustelin hetken voinnistani ja niin hän ymmärsi ja silitteli minua hellästi ja piti huolta minusta. Epähuomiossa hän kuitenkin taas kosketteli epäsopivasti tilanteeseen nähden, tai ainakin yritti silloin tällöin.

Minua jotenkin hävettää ja osittain pelottaa ahdistus omasta naiseudestani. Aivan kuin olisin joku hetken voimassa oleva tavaramerkki, joka kuluu käytössä ja sitten uudistuu ja siirtyy seuraavalle. Olen kaikessa tällaisessa vielä kokematon, joten lukisin mielelläni jotain mistä saisin vertaistukea.