Minchi1.7.2018 11:47
1/2
Ahdistuneisuus eikö kukaan usko

Mulla on ollu nyt yli vuoden huono olo eikö oo ketään jolle puhuisin. Mun ongelma on siis se, että välillä yhtäkkiä mua alkaa ahdistaa todella paljon, jollon oikeesti kaikki maailman pahat asiat tulee samaan aikaan mieleen ja tekee mieli kuolla. Mä en osaa selittöö, mutta se tuntuu ihan hirveeltä! Tuo ahdistuneisuus kestää yleensä n.5min ja sit se menee pois ja kaikki on hyvin. Musta on myös tullu agressiivisempi kuin ennen. Huudan mun sisaruksille ja vanhemmille usein, vaikken mä oikeesti haluais. Oon yrittäny monta kertaa puhua mun vanhemmille, että mulla on oikeesti hirvee olo ahdistaa ja masentaa, mut ne ei ota mua koskaan tosissaan ja kaiken lisäks syyttää mua siitä kuinka huono oon.

Mua on kiusattu melkein koko yläasteen ajan ja kolmena viimeisenä vuonna mulla ei oo ollu ollenkaan kavereria, ei yhtään. Oon niin yksinäinen. En voi puhua mun vanhemmille mun tunteista eikä mulla oo kavereitakaan.

Must tuntuu et mulla menee kuitenkin hyvin, osaan kuitenkin olla tän kaiken kanssa, mut välillä tuntuu et mä jaksa enää. Mä en oikein tiiä mitä haluun tältä keskustelulta, ehkä vertaistukee ja apua. Tää on vähän sekava ku kirjotin puhelimella ja itkien.