Haullasi “” ei löytynyt yhtään osumaa

Tarkista hakusi ja poista mahdollisia rajausehtoja

vakoojakojootti12.3.2018 15:02
1/2
"Aapo" on homo?

Heippa taas!
Oli pakko tulla tekemään keskustelu taas "Aaposta". Jos ette jaksa mun edellisiä keskusteluja lukea, niin Aapo on siis mun kaveripoika, jonka kanssa ollaan säädetty. Se on kertonu, ettei halua olla suhteessa mun kanssa koska "ei halua satuttaa mua".

Ei olla Aapon kanssa hirveesti nyt helmikuun/maaliskuun aikana nähty kahdestaan, kun molemmilla on ollut muuta tekemistä. Tottakai ollaan nähty kun kaveriporukka kokoontuu jne. Ihan hyvin tullaan toimeen, vaikka oonkin pettynyt Aapoon. Ei enää olla suudeltu/halittu sen jälkeen kuin koitin puhua sille järkeä meidän säädön suhteen. Sanoin suoraan, etten turhaan odotella, jospa suhde kelpaisi sille.

Sen sijaan Aapo on entistä enemmän lähentynyt meidän kaveripiiriin kuuluvan Joonan kanssa. On ne ennenkin ollut läheisiä (ovat parhaita kavereita) mutta nykyään vielä läheisimpiä. Nukkuvat alasti samassa sängyssä, ovat tosi lähekkäin ja sillai. Yleensähän pojat vissiin pitäis tollasta homona?

Pidettiin yhden kaverin luona yöpymisbileet hiihtolomalla ja siellä nuo kaks oli aika läheisissä tunnelmissa. Makasivat sylikkäin ja Joonalla oli jopa käsi Aapon housujen etumuksella. Ihan muiden edessä, kaikki näki :DD Ovat myös aika selvinpäin suudelleet ja usein tavatessa Joona pussaa Aapoa poskelle. En enää ees tiedä onko se läpällä vai ei...

Satuin myös kuulemaan, että Joona olisi runkannut Aapoa (?) jossain bileissä. En tosiaan tiedä, onko tuo totta, mutta ainakin Joona itse väittää tehneensä niin. Kaikki puhuu Aaposta ja Joonasta jo "parina" tän kaiken takia, mutta ne ei ole siitä yhtään vihaisia. Vuorotellen ne kommentoi instagramkuviin "oot ihana rakas ;)" "panisin<3" "#myboyfriend" ja tällaista. Voihan se tietty olla läppääkin... En oo kehdannu Aapolta kysyä mikä tää juttu Joonan kanssa on, mutta voisko Aapo olla homo...?