badyoughurt23.7.2017 11:57
1/5
Voitteko antaa mulle voimaa hakee salikortti..

Mulla on ollu jäsenyys aiemminkin, mutta aina jätän käymättä koska mulla on vaan joku henkinen lukko mennä sinne. Ahdistaa, kun ruuhka-aikaan sali on täynnä poppoota eikä saa tehdä rauhassa. Ahdistaa, että joku katsoo vaikka hyvin tiedän ettei katso. Pelkään varmaan sitä, että teen jotain noloa. Muuten tykkään treenata salilla koska rakastan mm kyykätä isoilla painoilla ja se fiilis treenin jälkeen on ihana. Uudet ennätykset on ihania. Treenivaatteet on kivoja. Jep.

Mun ajat mennä salille ois joko 6-12 välillä aamulla tai 21-24 välillä illalla. Lähinnä myös työni puolesta.. mut jotenkaan en vaan saa itteäni sinne hilattua vaikka kovasti haluaisinkin. Haluaisin vihdoin pyrstön ja muun kropan kuntoon ja timmiksi mut kun on tää paska asennoituminen. Hakisin kyllä kortin, mut hitto pelkään etten käy siellä taaskaan ja maksan turhaan :D olen ennenkin tehnyt niin ja ajatellut että kun itse maksan niin kyllä mä siellä käyn, mutta ei tehonnut.

Miten helvetissä saan itteni sinne ihan oikeesti? Oon vitun laiska, lahna, eikä oikeastaan muu urheilu kiinnosta koska tavoitteena on hyvä perse ja tykkään raskaista painoista. Kun ei tää persikka tästä itestään muodostu tekemättä mitään.. nytkin makaan sängyssä lahnaamassa :D