norsukarkkki17.7.2018 12:51
1/7
TURKULAISET KPOP-TANSSIJAT!

Moikka! ūüĎčūüŹľ

Hiljattain virallistettu cover-tanssiryhmä Divine etsii jäseniä Turun seudulta sekä kisoja että covereita varten.

Olemme jo jonkin aikaa yhdess√§ tanssineet 5 nuorta, tanssimme sekaisin sek√§ tytt√∂- ett√§ poikaryhmien (ja KARDin..? ūüėÖ) koreografioita, olemme syntyneet v√§lill√§ 02-96 ja ja ja.. keski-ik√§mme on siis noin 18. Sit√§ siis niin nuoremmat kuin vanhemmat ihan mink√§ tahansa sukupuolen edustajat ovat tervetulleita.

Aikaisempi kokemus nimenomaan kpop-tanssista mutta my√∂s muista tanssilajeista katsotaan eduksi sill√§ toivomme jonkunn√§k√∂ist√§ taidonn√§ytett√§ (esimerkiksi hakuvideo, pituudeltaan noin 30sek - 1min). T√§m√§ ihan vaan siksi ett√§ me ollaan tanssittu yhdess√§ jo sen verran ett√§ tiedet√§√§n toistemme tanssityyleist√§ sek√§ vahvuuksista ja heikkouksista, haluamme videon perusteella varmistaa ett√§ sovit mukaan joukkoon ūüėä Siit√§ huolimatta taidoista ei kuitenkaan tarvitsee ottaa liikaa stressi√§, meill√§ on kaikilla muillakin viel√§ kehittymisen varaa.

Treenaamme epäsäännöllisen säännöllisesti muutamassakin eri paikassa, kesäaikaan myös mahdollisuuksien mukaan ulkona, joten meihin pääsee tutustumaan about heti. Joten rohkeasti slaidaa dm'iin vaikka mun ig'ssä @ronjachaaan jos kiinnostuit ja kysy ihmeessä lisää~

Cheerz