namjoonie18.3.2018 11:21
1/4
Polvikipu ja paino huolet

Eli siis mulla on tosi kipeenä ollu mun polvi nyt kohta 4 kuukautta. Aluksi en voinut edes kävellä sillä ja käytiin lääkärissä. Siellä sanottiin että nivelrikko täysin varma tai luultavasti. Sain sitte 3-4 viikkoo liikuntakieltoo. Käytiin myös röntkenissä samana päivänä, mutta siellä ei näkynyt mitään. No hankittiin mulle polvituki ja se autto tosi paljon, pystyin kävelee kunnolla.
Oon nyt pikku hiljaa alkanu ratsastaa normaalisti ratsastustunneilla, mutta siinäkin on ongelmansa. Normi satulalla meneminen sattuu (koska polvi joutuu "osoittamaan" sivuun päin), joten meen karvasatulalla. En myöskään uskalla mennä jalustimilla koska pelkään että polvi pettää pahemmin.
Mulla on ollu jo monta vuotta niin että toi polvi on ollu kipee sillo tällöin, mut se ei oo koskaa ollu näin kipee. Särkylääkkeet ja kylmägeelit ei auta.
Haluisin ihan hirveästi alottaa salilla käymisen, koska mulla on aika paljon painoa ja nyt se vaan kertyy ku en voi juosta, pomppia tai koukistaa polvee hirveesti. Sattuu sen verran.
Mulla on n. kuukauden päästä uudestaan lääkäri ja siellä sit sanon että jos tätä ei nyt saada kuntoon nii mun koko loppuelämän suunnitelmat menee ihan mönkään. Koska sillon viimeksi lääkärissä ne sano että harrastuksen(ratsastus) vaihto, mutta se ei tuu kuuloonkaan koska hevosista on tulossa mun ammatti.