halleropallero8.6.2017 11:28
1/3
Polvessa rasitusvamma(?)

Tilanne on se, että olin viime lauantaina juoksulenkillä, ja mun polvi normaaliin tapaansa kipeyty vähäsen sit seuraavana päivänä. Pidin sit laiskan sunnuntain, että polvi sais vähän lepoo ja aikaa palautua.

Noh, päätimpä mennä maanantaina uudestaan juoksentelemaan. Pääsin eeppiset 1,5 kilometriä, kunnes polvi sano ittensä irti. Jomotti, tuntu kipeeltä varatessa ja taittaessa. Kävelin loppumatkan.

Kotona se kipu sit paheni. Oon nyt levänny 3 päivää, lukuunottamatta eilistä muutaman kilsan rauhallista kävelylenkkiä, mut se kipu vaan on ja pysyy. Toi polvi tuntuu niinku jäykältä ja kipuilee vaan silloin, ku suoristan tai taitan jalkaa. Mitään ulkosia vammoja ei näy. Sit kun tohon polvilumpioon koskee, ihan vaikka vaan hellästikkin, niin tuntuis kun siinä olis iso mustelma. :D

Mul olis nyt hirvee hinku lähtee juoksulenkille, mut en nyt tiiä uskallanko ton polven kanssa mennä mihinkään jos vaikka rikon sen vaan pahemmin.

Onks kellään ollu vastaavaa? Pitäiskö mun nyt huolestua ja mennä lääkäriin tarkistuttamaan ettei siellä oo mitään rikki vai onks tällänen tavallista?