SaintHypocrite30.5.2017 10:10
1/2
Oman tanssi- tai voimistelujoukkueen perustaminen (Turun seutu!)

Sattuisikö täältä Demistä löytymään Turun seudulla asuvaa (lajin jo lopettanutta) tanssijaa tai voimistelijaa, joka olisi kiinnostanut perustamaan kanssani tanssijoukkueen n. 2010-2012 syntyneille? Tuollaista ikähaarukkaa olen alustavasti ajatellut, mutta toki kyseessä voisi olla myös vähän vanhemmille suunnattu joukkue. Olen ollut kiinnostunut valmentamisesta jo pitkään, mutta yksin en haluaisi perustaa joukkuetta. En ole juurikaan enää tekemisissä vanhojen joukkuekavereideni kanssa, eikä kukaan kaveriporukastani ole kiinnostunut. Nyt kesän aikana olisi hyvä alkaa ainakin suunnittelemaan, mikäli löytäisin kaverin ja toisen ohjaajan/valmentajan joukkueelle. :)

Olen itse 18-vuotias. Olen harrastanut joukkuevoimistelua, tanssillista voimistelua ja showtanssia. Sinun iälläsi ei ole väliä, mutta olisi kiva jos olisit mieluiten yli 15-vuotias. :) Tanssilajeja on todella paljon, mikä tahansa tanssitausta käy. Olen itse ajatellut tanssillista voimistelua tai showtanssia, mutta olen avoin muillekin tanssilajeille.

Jos kiinnostuit niin ota ihmeessä yhteyttä vaikka aluksi jättämällä viestiä vieraskirjaani tai kommentoimalla tähän keskusteluun! Ja jos satut tuntemaan (jo lopettaneen) tanssijan/voimistelijan Turun seudulta, niin arvostaisin suuresti, jos viitsisit vinkata tästä ilmoituksesta.