saromisa112.7.2017 18:09
1/2
OMA HENKILÖKOHTAINEN TREENISUUNNITELMA!

Moikka!
Olisin todella kiinnostunut tekemään halukkaille treenisuunnitelmia. Sellasia, joita itse haluat tai tiettyyn tavoitteeseen kohdistuvia. Kokemuksestani varmasti halutaan tietää, joten kerron :) Olen siis ohjannut pienten tanssiryhmää pari vuotta sitten ja nyt pidän treenejä (kahvakuula-, lihaskunto- sekä juoksutreenejä) kolme kertaa viikossa. Treenejä pidän ulkona, liikuntasaleissa sekä kuntosalilla ja treeneissä käy 15-60 -vuotiaita.
yhden treenisuunnitelman tekemiseen menee suurin piirtein yksi viikko, sillä haluan, että siitä tulee hyvä ja tavoitteiden mukainen. Olen aiemmin tehnyt myös treenisuunnitelmia ja valmiitakin pohjia löytyy, joten jos valmis treenisuunnitelma (jonka olen aiemmin tehnyt) on tavoitteisiisi sopiva, saat sen siis todella pian. Hyvää plaautetta olen saanut paljon suunnitelmistani, mutta ihmeisiin en pysty. Jos tavoitteesi olisi vaikka 20kg painon pudottaminen kuukaudessa, ei se tule toteen. Toki tämä onnistuu pidemmällä tähtäimellä eli 6-12kk, mutta se vaatii monia treenisuunnitelmia :)
Rakastan ihmisten auttamista varsinkin asioissa, joissa osaan auttaa, joten jos kiinnostuit laita jokin sosiaalinen mediasi ja otan yhteyttä mahd. pian :)

P.s Pyytäisin yhdestä treenisuunnitelmasta n. 5€ maksua :) Riippuen tietysti suunnitelman pituudesta.