yessir25.6.2017 18:40
1/3
Miten kunto takaisin polvileikkauksen jälkeen?

Eli olin siis about viikko sitten polvileikkauksessa, sitä ennen klenkkasin pari viikkoa kepeillä. Oon siis harrastanut taekwondoa kauan ja sen avulla oon nostanut kuntoa, pitänyt painon hyvin hallinnassa ja muutenki ruokailut ja liikunta on ollu hyvässä tasapainossa. Nyt multa sitte kauhukseni kiellettiin kova liikunta 8kk ja saan kuulemma sen ajaksi jättää taekwondolle hyvästit.
En haluais että mun kunto nyt ihan lopullisesti menis taas ihan nollille, oon sen verran hommia tehnyt :D Oon kuitenkin jo nyt huomannut muutosta, paino noussut pari kiloa ja itse sen huomaankin. Johtuu varmaan siitä, että oon tottuneesti vaan syönyt samalla lailla kun treenatessa, näin veikkaan? Ja mähän oon siis vaan maanut sohvalla ja pari kertaa päivässä köpötelly kepeillä vessaan ja syömään. (+onhan tässä kesän aikana tullu syötyy vaikka ja mitä epäterveellistä :D)

Eli miten mä nyt saisin ns. pallon haltuun? Rupeen ehkä vähentää annoskokoja hieman ja välttelen herkkuja? En saa tällä hetkellä edes kävellä tällä jalalla, siihen menee vielä pari viikkoa ja esim. lyhyen hölkkälenkin saan tehä ekaa kertaa vasta joskus syksyllä.
Eli mitä liikkeitä vois sillee aika paikallaan tehdä (ei mitään jaloissa tärähteleviä hyppyjä tms), jotain perus vatsa-ja selkälihaksia? Ehkä punnerruksia, riippuu vähän kantaako polvi?´
Jos jollain on hyviä vinkkejä tämmöseen lojumis-elämäntyyliin ja samalla kunnon/kropan ylläpitämiseen niin laittakaa ihmeessä D::