ellakukka14.6.2018 20:06
1/8
Lenkkeily urheiluliiveillä

Helou! Asun tosiaankin tälläsessä aika pienessä kaupungissa, jossa lähes kaikki tietää toisensa. Nyt kun on tullut kuumat helteet niin oon alkanut käymään lenkillä shortseissa ja urheiluliiveissä (peittää kokonaan mun tissit) plus sitten vielä semmonen ohut takki vyötärölle solmittuna koska muuten varmaan kuolisin kuumuuteen, onko tää teidän mielestä okei? Itse siis ainakin koen tän ihan normaaliksi, mutta haluisin kuulla teiän kokemuksia ja mielipiteitä?

Muuten on mennyt hyvin, mutta muutamana viimeisenä iltana oon saanut kommentteja (15-20 vuotiailta kylläkin, itse olen siis 18) kuten ”annatko numeros” ”saanko pillua” ”näytä persees” ja tämä ei ole mun mielestä ok. En kuitenkaan ole lenkillä esittelemässä itseäni tai minään seksiesineenä, vaan urheilemassa.

Haluaisin vielä kysyä, että miten on sitten isommissa kaupungeissa kuten Helsinki, Tampere, Turku, saatteko urheilla sielä rauhassa ilman inhottavia kommentteja tai onko urheiluliiveillä juokseminen normaalia? Kyllähän muissakin maissa on ihan normaalia olla esim. salilla sekä myös pihalla tällaisissa vaatteissa.

Kiitos vastauksista ja toivottavasti keskustelu pysyy järkevänä! :)