Poistunut demittäjä24.5.2017 19:46
1/1
Kootaan cheer ryhmästunt

Joo, sain yhtäkkii vähän oudon idean, muta lue koko teksti ennenkun tuomitset :D

Oon 16-vuotias tyttö, joka on harrastanut pari vuotta cheeriä pohjana (muutamaa kertaa lukuunottamatta) ja nyt pitäis karsia sennuihin, mutta oisin halukas karsimaan nousijana. (Tähän kohtaan haluun vielä sellasen jutun, että nykyään on sillee että melkeen kaikki cheerissä haluu olla nousijoita, koska se on jotenki se pääjuttu koko lajissa, että vaan nousijoita katotaan, mut se ei oo totta ja en haluun että ette saa musta sellasta huomionhakusta kuvaa. Oon noussu muutaman kerran ja tykkäsin siitä ja haluisin tulla siinä paremmaks. Ei muuta)

Asun Kirkkonummella ja ajattelin, että jos saataisiin kokoon ryhmöstuntti (ei siis mitään kilpailemista vaan, esim. Jos oot vasta lopettanu lajin, mutta haluisit silti vielä sunttaa, itse harrastuksen ohella jne, jos vaan löytyy kiinnostusta) pääkaupunkiseudun alueelta, että voitaisiin treenailla satunnaisesti esim. Tlk:ssa tai skill gymillä.

En tiiä ilmasinko tarpeeks hyvin, mutta vielä oma kappale sille asialle, että ei mitään kilpailemista. Ihan vaan rentoa stunttailua ja uusien taitojen opettelua.

Tasolla ei oo mitään väliä, mut jotain kokemusta pitäis olla. En ite haluis sellasta stressaavaa treenaamista ja en oo ite todellakaan hyvä akroissa, hypyissö jne. mut mul löytyy halua olla parempi. Arvostaisin myös, jos kukaan ei tuntis ketään, ettei kellekkää tulis sellanen ns. "kolmas pyörä" olo koska osa porukasta tuntee jo toisensa.

Jos heräs mitään kysymyksiä, niin kysykää pois. Ja jos kiinnostuit, niin pistä ihmees snäppii @onskumaria tai jätä snäppi/ig (direkt) alas, niin pistän viestii ja jos tää onnistuu niin pistän pystyyn wa ryhmän =)