_unicorni_5.5.2018 11:37
1/4
jatkanko enää futista???

Elikkäs oon pelannu futista aktiivisesti n.7,5 vuotta ja oon tykänny lajista iha kauheesti. Oon pelannu kahdessa joukkuees melkee koko ajan ja sillee vaihtelevasti menestyny, välillä ollu joukkueen parhaimpia pelaajia ja joissain peleis/turnauksis niiku varsinki viime kaudel menny kaikki iha paskasti. Viime kausi meni siis mun osalta kokonaisuudessaa kohtalaisesti tavallista huonommalla tasolla, tein pari maalia, ja jotenki peli ei kulkenu lähes koskaan, ja tuntu ettei jaksa juosta millää.

Talvisin pelaan aina vain oman kotipaikkakunnan joukkueessa, kun muualla treeneissä käyminen ei enää pitkien koulupäivien lisäksi oo kauhee hyvä idea.

No nyt viime talvena sit jatkettiin normaalisti treenei, mut sit meiä kotipaikkakunnan joukkue vaa kuihtu kasaan ku ei pärjätty yhtää, ja hävittii melkee kaikki pelit. Tän vuoden alus sit meil loppu treenit ku ei sinne enää tullu ketää ja nii vähenty minun liikkuminenki.

Nyt sitte mietin kannattaako mulla jatkaa tässä toisessa joukkueessa, mikä on vielä olemassa. Ku siis suurimpana ongelmana on se et mun juoksu- ja lihaskunto on aivan olematon, ku en oo neljää kuukautee treenannu. Pallotuntumaki mul on iha kadoksissa:( Ne kyllä varmana sais takas, jos vaa jaksais panostaa kunnolla treenaamiseen, mutta motivaatio hukassa, ja tuntuu vaan että en mä jaksa enkä pysty, mut osa musta ei haluis lopettaa futista, kun se on mulle kuitenki nii pitkäaikane ja tärkee harrastus.

Toisaalta jos lopettaisin joukkueessa pelaamisen ja jatkaisin futista vapaa-ajalla silloin kun ehtii. Esimerkiksi kavereiden kanssa kävis joskus pelaamas ja temppuilee pallol ja näi.

Futis ei kyl ikinä tuu kokonaan katoomaan musta, se on osa mun identiteettiä ja tykkään siit lajist nii paljon.

No mutta kertokaaha teiä mielipiteit ja mitä ite tekisitte täs tilantees:)