Huiskia15.3.2019 22:46
1/4
Silloin kun mä rakastin sitä yhtä tyttöö

Mä kerran rakastin yhtä tyttöä. Se ei koskaan saannut tietää siitä. Mä katselin sitä aina välitunnilla ja mietin, et hitto sen koko koulun kaunein. Sillä oli ihana sotkunen vaalee tukka ja hienoja bändipaitoja. Ja maastonvihree Kånken. Se oli aika hiljanen ja ujo ja se punastu joka kerta kun mä puhuin sille. Jossain vaiheessa päädyttiin samalle luokalle ja mä aina ajattelin, että nyt mulla on pari vuotta aikaa tutustuu siihen.

Sillä tytöllä oli isoja ongelmia syömisen kanssa ja olin yks ensimäisistä joka sen huomas. Mä huomasin koska aina tarkkailin sitä. Mä olin tosi surullinen sen puolesta ja huolissaan siitä. Olisin halunnu auttaa, mutta mä en tuntenut sitä. En olis voinnu mennä sanoo sille mitään. Jossain vaiheessa se pääsi hoitoon. Mä olin entistä enemmän surullinen, koska en tiennyt milloin saisin nähdä sen taas. Mutta myös ilonen, että se sai hoitoa. Mä odotin joka päivä. Aina kun tulin kouluun, mä katsoin joka päivä sen naulakolle jos se olis tullu jo takas. Mut useampi kuukausi meni. Ja mä odotin. Aloin hiljalleen päästä yli, mutta en koskaan unohtanut. Silti mä odotin. Sit se tuli. Se tuntu siltä kun joku olis lyönnyt mua mahaan.

Mä en koskaan saannut mun suuta auki. Mä oisin halunnu joka päivä kertoo sille, että mä rakastan sitä. Ihan sama vaikka, se ei olis rakastanut mua takas, mut mä oisin halunnu et se tietää. Sen ois pitäny saada tietää, että se ei oo niin yksin kun se luulee.

Koulu loppu, se meni lukioon ja mä amikseen. Lopulta mä mä muutin sieltä pois ja aloin seurustelemaan. Tosta on nyt joku emmätiiä, 5 vuotta, 6vuotta? Edelleen se muistuu välillä mun mieleen ja mua alkaa hymyilyttää. Mut sit mä oon kans vähän surullinen. Mä silloin luulin, että mulla on aikaa kertoo milloin vain, mut mä en kertonut. Se takkutukkanen tyttö ois voinnut olla mun elämäni nainen.

Mä voisin nyt laittaa sille snäppiä ja kertoo, mut se olis outoo. Mä haluun leikkii et se näkee tän ja tietää. Tietty se olis ihan älyttömän epätodennäköistä, mut mä nyt haluun uskotella itelleni näin. Mä oon vähä katkera ittelleni :D