bobross29.4.2018 17:54
1/6
paras fanfiction ikinä <3

Moi, I'm just dropping by koska mun on nyt pakko suositella tätä fanficcii tänne!

Siis honestly paras asia, jonka mä oon ikinä lukenu ja suosittelen ihan jokaiselle (tai no en ehkä ihan hirveen nuorille). Kyseessä on siis fic nimeltään Bluebird, kirjottanu Ivckyphan ja löytyy ao3:sta (https://archiveofourown.org/works/9234194/chapters/20941589).

Kertoo siis Danista ja Philista, mut ei perustu niihin oikeestaan millään lailla, niin voit lukee, vaikka et tuntiskaan! Tää fic on vaan niin kaunis ja ihana, että en kestä :) Varotukseksi, että on myös tosi surullinen ja sydäntäsärkevä, mut on kyl sen arvonen! Ite aina ku ajattelen tätä (eli aika usein, koska oon täyttäny mun seinät lausahduksilla täst ficist) niin sydämeen ihan särkee. Englanti saattaa vaikuttaa aluks vähän hankalalta, mutta muuttuu kyl helpommaks! Mut kannattaa oikeesti lukee, oon suositellu tätä jo mun kaikille kavereille ja nyt piti tulla tänne ku haluun et mahdollisimman moni lukee tän :)

Jos joku on jo lukenu niin pliiiis kerro mulle ajatukses!! Oon ihan sika kiinnostunu keskusteleen tästä! Ja jos jollain on joitan muita yhtä hyvii ficcei suositeltavaks nii jakakaa! :)