Kate110.6.2017 18:31
1/2
Vampire Knight

Elitistinen sisäoppilaitos yhdistää verenkorvikkeiden varassa elävät vampyyrit ja naurettavan rikkaat ihmisteinit; akatemian muurien sisällä mikä vain on mahdollista. Jos olet kiinnostunut tarinankerronnallisesta roolipelaamisesta, yliluonnollisista elementeistä, verellä mässäilystä, kieroista suhdedraamoista ja syntisistä rakkaustarinoista, niin kurkkaa ihmeessä tänne: http://www.vampireknight.esy.es/index.html

VK tarjoaa monipuolisen, aktiivisen ja tasokkaan peliympäristön roolipelauksesta kiinnostuneille. Painotus on etuoikeutettua elämää elävissä varakkaissa ihmisoppilaissa ja mystisissä vampyyreissä, mutta pelissämme voi pelata myös magiaa hallitsevilla noidilla tai kostoa janoavilla metsästäjilläkin. Juonellisten hahmojen luominen on mahdollista, mutta fantasiaelementtien ohittaminen onnistuu myös, onhan yksi hallitsevista genreistämme puhdas realismi.

Pelimme on aktiivinen ja koostuu tällä hetkellä ainoastaan täysi-ikäisistä pelaajista. Vaikka panostamme tasokkaaseen pelaamiseen ja kirjoitukseen, on pelin pääasiallinen tarkoitus tarjota miellyttävä pelialusta jokaiselle kirjoittamisesta ja roolipelaamisesta nauttivalle. Neuvomme uudet roolipelaajat mielellämme alkuun, mutta suositusikärajamme on kuitenkin k16.

Tervetuloa tutustumaan!

Ps. Vastailen mielelläni myös täällä kysymyksiin, jos sellaisia mieleen juolahtaa.