carbine4.6.2017 14:52
1/1
Uutta insidea?

Uutta insidea?

Etsinnässä pelikaveri insideen, mieluiten sähköpostin puolelle tai Skypeen. Roolipelaamisesta minulla on kokemusta noin 8 vuoden ajalta, mutta taukoja on ollut jonkin verran vuosien mittaan. Toivoisin vastapelaajalta täysi-ikäisyyttä ja taitoa kirjoittaa pidempiäkin rooleja. Plussaa myös aktiivisuus roolipelaamiseen, mutten itsekään voi luvata kirjoittavani joka päivä vähintään edes sitä yhtä roolia.

Tätä nykyä suosin enemmän heteroparitusta sekä naishahmolla pelaamista.

Pidän roolipelieni suunnittelusta, mieluusti käytän siihen aikaa jotta pelistä saadaan molemmille pelaajille mieluinen. En kammoksu draamaa peleissä, vaan se on enemmänkin vaatimus että sitä olisi mukana.
Aiheena menee melkein mikä vain, kunhan ei tavallisia arkipäivään sijoitettavia pelejä mitkä eivät etene mihinkään. Kuten myös koulumaailmaan yms. sijoittuvat pelit eivät yksinkertaisesti vain toimi minulle, vaan tarvitsen jotain monipuolisempaa peliin jotta se pysyy mielenkiintoisena - mikä taas takaa inspiraation kirjoittamiselle.

Mitään ideaa minulla ei ole mielessä pelille, joten ideoita saa heittää rohkeasti ilmoille mikäli sellaisia löytyy. Marvelin inspiroimia pelejä on ollut muutama, kuten myös DC'tä on tullut hyödynnettyä.
Laajasti kaikkea on tullut pelattua, eli melkein mitä vain voi tosiaan ehdottaa! :)
_________________________
Viestiä voi laittaa suoraan sähköpostiin; yashuaver@gmail.com !
Tai lisätä suoraan Skypessä;
yashuaver
________________________