littlerebellion29.5.2017 17:27
1/147
TWD/apocalypse/zombi peliä

Olen tässä nyt katsonut The Walking Deadia kolme kautta putkeen ja olisi kiva saada aloitettua jonkinlaista peliä sijoittuen sen maailmaan. Eli siis sellaista zombi apocalypseen sijoittuvaa ryhmäpeliä ajattelin, johon olisi kiva saada useampia ihmisiä, jotta saataisiin kehiteltyä monimutkaisempiakin juonia ja draamaa.

Peli siis sijoittuisi tuonne TWD:n maailmaan, mutta pelattaisiin omilla hahmoilla. Hahmot voisivat olla joko yhden ryhmän jäseniä tai sitten olla vaan toisilleen tuntemattomia, jotka sitten törmää vaan jossain.

Pelattaisiin siis demissä, mutta olen myös valmis väsäämään pelille jonkinlaiset sivut esim. suntuubiin, jos kiinnostuneita ilmenee monia.

Ja jos ryhmäpeliä ei aikaiseksi saada, pelkkä insidekin kelpaa, johon voidaan sitten ottaa mukaan joitain sarjankin hahmoja.

Mutta niin, jos jaksoit lukea tänne asti ja kiinnostuit niin eikus vaa viestiä alle :D Itse olen heinäkuussa 17 täyttävä pelannut olen kohta 5 vuotta. Ryhmäpeliin ovat tervetulleita kuitenkin niin kokeneet kuin aloittelevatkin ja ei tarvitse olla katsonut TWD:tä osallistuakseen :)