hiraeth28.4.2018 14:38
1/1
Seuraa ropeen miesparituksella!

Heips! Kaikista yrityksistä huolimatta en vielä oo löytäny ”sitä oikeeta” ropekaveria, jonka kanssa kirjottelu olis ollu tarpeeks mielekästä. Etsintä siis jatkuu :-)

Täytän tänä vuonna 20 ja kanssapelaajan toivon olevan kutakuinkin samaa ikäluokkaa. Pelaan vain miesparituksella! Yleensä kirjottelen tavallisesta arkielämästä kaikilla juonenkäänteillä, eli tykkään pitää pelin melko realistisena ja sellasena, että se vois hyvin olla tositarinaa. Mun lempimiljöö on Suomi, mutta enköhän muuallekin sijoittuvaa peliä vois pelata.
Fantasian sun muun epätodellisen suljen pois, samoin historian suurilta osin (koska koen että mun tietämys ei oo riittävä). Joku Suomen sotiin sijottuva peli vois olla ainoo historia-aiheinen mikä ehkä menis!

Kirjotan minä-muodossa (hän-muotoo oon kokeillut, mutta ulosanti jää vähän pinnalliseks niin: pystyn kuvailemaan tunteita paljon helpommin tässä muodossa) ja imperfektissä. Ei oo väliä missä pelattais, sähköposti ja kik löytyy :-) Kikissä vastaan oikeastaan heti. Oon aktiivinen JOS onnistutaan luomaan inspaava peli! Ois myös kiva saada sulta joku pätkä, mistä käy ilmi millasta tekstiä kirjotat.

kik - hiraeth_htearih