Evetys10.5.2018 14:13
1/8
Scifipeliä

Elikkäs elikkäs, tekisi mieli jonkinmoista scifipeliä. Lähinnä päässä pyörivät nämä melkoisen kliseiset asetelmat, eli sotaa kahden eri tahon välillä galaktisella tasolla. Itseäni kiinnostaisi pelata jonkinmoisen totalitäärisen imperialistisen tahon tähtilaivaston korkea-arvoista upseeria. Kyseessä voisi olla ihan ihminen tai kenties jollain tasolla muokattu ihminen, ehkä geneettisesti tai teknologialla paranneltu. Tähän nyt voisi keksiä melkein mitä tahansa, minulle passaisi pelata maailmaa jossa on pelkkiä ihmisiä ja ihan yhtä hyvin passaa sellainenkin jossa on erilaisten rotujen edustajia. Ainut mikä ei juuri nyt inspiroi on fantasia, eli mitään Star Warssin "voima" tyyppistä en peliin haluaisi.

Mitäs muuta.. No, pelityyliäni näkee täällä olevissa peleissä ja omalla sivullani tekstin muodossa. Kaipaisin vastapelaajalta mieluiten vähintään 20vuoden ikää, itse kun olen aika vanha kääkkä, eikä ajatusmaailma aina oikein kohtaa kovin nuorien pelaajien kanssa. Pelaan vain mieshahmoilla ja heteroparituksella, eli vastapelaajalle jäisi naishahmo pelattavaksi. Peli saisi mieluiten tapahtua täällä Demissä. Kirjoittelen muutaman kerran viikossa. Töiden vuoksi kovin paljon useammin ei onnistu. Osaan kertoa jos peli lakkaa kiinnostamasta, eli en jätä vastapelaajaa odottelemaan ikuisesti. Samaa toivoisin vastapelaajaltani. En ole tyyppiä joka hermostuu jos peli ei enää kiinnosta. =) Pelieni pääpaino tuppaa olemaan ihmissuhteissa, mutta tähän peliin haluaisin myös toiminnallisemman osuuden, eli lähinnä sodankäyntiä muodossa tai toisessa. Kirjoittelen kohtuu pitkiä vuoroja ja samaa toivoisin vastapelaajalta.

Nyt vaan kehiin kaikki hullut ideat! Mitä mahtipontisempaa, sen parempi. xD Olisi esim. hemmetin mielkiintoista jos vastapelaaja ottaisi pelattavakseen tämän imperialistisen tahon keisarinnan tai jonkin vastaavan hahmoni yläpuolella arvojärjestyksessä olevan naisen. =D