SNIX19.7.2017 22:09
1/6
Sähköpostiin ropekamuja?

Moikkelis! Pitkästä aikaa etsin miltään foorumilta ropeseuraa, joten antakaa anteeks jos tää on "vähän" jäistä. Viimeksi tätä tuli tehtyä gosussa (rip).

Etsin siis sähköpostiin laadukasta ropeseuraa. Omaa kokemusta löytyy gosusta (rip) monen vuoden takaa ja gosun kuoltua (rip) siirryin roolaamaan sähköpostiin. Nyt siellä on suurin osa ropeista kuollut (rip sekin), joten halusin kokeilla, jos täältä löytyisi lisää.

Olen itse 18-vuotias joten olisi ihan kiva jos oltaisiin samaa ikäluokkaa ihan vain sen takia, että ajatusmaailmat kohtais ja ei tule roolattua mitään sopimatonta.
Eniten mulla varmaan löytyy kokemusta näiden supernaturaali/fantasia/dystopia/post-apocalyptic ropejen kanssa, mutta mulle voi totta kai ehdottaa vaikka mitä. Tykkään siitä, että ropessa on jotain toimintaa sekä romanssia ettei käy tylsäksi.
Roolaaminen naisella sekä miehellä onnistuu. Samoin homoa ja heteroa, rohkeasti vaan ehdottelemaan ja ideoimaan.

Käy myös, että roolataan jotain tiettyyn sarjaan/kirjaan/elokuvaan perustuvaa, jos löydetään joku yhteinen kiinnostus.
Parhaiten tulisi varmaan roolattua Shadowhuntersia (sarjaa siis, ei kirjoja) ja Nälkäpeliä (kirjat on luettu ja elokuvat nähty). Haluaisin myös kokeilla The Walking Dead, Black Sails, Sense8 tai Pretty Little Liars teemaista ropea.

En tiedä puuttuuko tästä nyt jotain, mutta jos kiinnostus heräsi tai jokin jäi painamaan niin lähettäkää rohkeasti sähköpostia snixirope@gmail.com!

Kiitos ja kumarrus.