_ihquananas9.5.2017 11:52
1/2
Sähköpostiin roolipelikaveria

Moikka! Etsin roolausseuraa sähköpostiin! Valitettavasti en Whatsappissa enää roolaa, enkä kikkiä edes omista. Omat roolipelaus"juureni" ulottuvat monien vuosien taakse, aina Habbo ja Gosu aikoihin asti. Olen siis roolannut vaikka kuinka pitkään, mutta menin laskuissa sekaisin jo ensimmäisten viiden vuoden jälkeen. Yksikön kolmas ja imperfekti ovat itselleni tutuimmat, mutta minä-muoto menee ajoittain, jos vastaroolija sitä toivoo. Pituudesta sen verran, etten ole mikään "kilometri"mittaisten roolausten ystävä, mutta yli kymmenen riviä tulee helposti - tämä riippuu pääosin kuitenkin siitä, kuinka pitkiä roolauksia saan takaisin. Gosuajoista saakka olen melkein aina roolannut miehellä, mutta nainenkin menee tarvittaessa, ja useammallakin hahmolla pelaan samaan aikaan mielelläni.

Roolipeleistä sen verran, että pääasiassa aina roolaan valmiilla hahmoilla, mutta myös omien hahmojen tekeminen valmiiseen maailmaan onnistuu. Siispä esimerkiksi Marvelin/DC'n sarjat ja elokuvat, Shadowhunters/The Mortal Instruments ja Harry Potter ovat vahvoja vaihtoehtoja. Olen myös valmis kokeilemaan Skamia, Nerveä, iZombieta ja monia muitakin, kunhan saadaan keksittyä siihen mielenkiintoinen juoni. Ehdottamaan voi siis tulla!

Yhteyttä voi ottaa suoraan sähköpostiin, essssirp@gmail.com, tai sitten voi vaikka tähän alas jättää viestiä, mutta nopeiten saa kiinni kuitenkin tuolta sähköpostista.