Sassymax3.5.2017 18:11
1/1
Sähköpostiin homoropea?

Etsisin kokenutta seuraa roolipelaamaan kanssani sähköpostiin homoparituksella. Olen roolannut itse melkein kymmenen vuotta, joten olen ehtinyt jo kahlaamaan kaikenlaisia roolipelejä ’’urani’’ aikana lävitse. En nykyään rooli enää heteroilla tai naisrakkaudella lainkaan.

Etsisin tosiaan aika kokenutta seuraa ja ihmistä, kenellä olisi intoa ja ideoita roolipeliä varten. Olisi plussaa, jos sinulla olisi jo jotain juoni-ideoita mielessäsi, kun lähetät minulle viestiä. Itselläni juuri nyt ei ole mitään sen erikoisempia ideoita. Yksi ainoa on, joka sijoittuisi vanhempaan aikaan, jossa kehittyisi rakkautta aatelisen ja palvelijan välille. Siihenkin tietysti pitäisi vielä tarkempaa juonta keksiä ja asiasta pitäisi vielä rupatella tarkemmin.

Olisi mukava, jos pystyisit roolaamaan Hän-muodolla ja menneessä aikamuodossa. Jotenkin en pysty nykyään lukemaan millään muissa muodoissa olevia tekstejä.

Pidän roolipeleistä, jotka ovat draamaisia, mutta niissä saa olla myös toimintaa ja jopa fantasiaa, jos hyvä idea keksitään. En säiky rajummasta tekstistä ja toivoisin, ettet sinäkään.
Hmm mitäs muuta? En voi aina olla kovin aktiivinen, joten älä pelästy, jos en vastaa jopa viikkoon. Yritän silti vastailla parhaani mukaan. Roolipeliviestini ovat yleensä aika pitkiä, mutta tietysti se riippuu täysin vastaroolijasta. Olisi mukava, jos pystyisit viemään roolipeliä myös eteenpäin, koska olen aika kyllästynyt siihen, että joudun viemään roolipelejä yksikseen eteenpäin.

Huhhuh kuulostipas julmalta, mutta on pakko asettaa vaatimuksia, että saisi itselleen mieluisaa seuraa. Älkää silti pelätkö ottaa yhteyttä.
Lähettäkää viestinne suoraan tuonne -> sassymaxrpg@gmail.com