Lester29.4.2018 17:27
1/6
Ryhmärope: Orpokoti Lost Hill

Alkuperäinen idea by birdy: Taustatietoa: Orpokoti sijaitsee Skotlannissa ja on ollut toiminnassa jo lähes vuosisadan. Peli sijoittuu nykyaikaan mutta orpokodissa eletään vielä 1940-lukua. Orpokoti on ulkonäöltään suuri linnamainen kivirakennus joka sijaitsee syrjässä muusta maailmasta.

Juoni: Orpokodissa eletään tosiaan vielä 1940-lukua, orpokodin lapset eivät ole koskaan poistuneet rakennuksesta eikä pihamaalta, eivätkä täten ole koskaan olleet kontaktissa ulkomaailmaan, eivätkä siis tiedä miltä elämä orpokodin tiluksien ulkopuolella nykyään näyttävät. Ainoastaan siellä työskentelevä henkilökunta saa poistua alueelta hakemaan mm tarvikkeita, elintarvikkeita sun muuta. Lapsia orpokodissa on parisen kymmentä ja ikä vaihtelee 10-17 vuotiaisiin asti. Aina täysi iän täyttäneet lapset ovat hävinneet kummasti eikä heitä ole koskaan nähty, yksikään lapsista ei ole poistunut orpokodista ja yrityksiä on ollut. Henkilökunta ei ole ystävällisimmästä päästä, moni henkilökunnasta vihaavat lapsia ja täten siksi kohtelevat heitä kuin roskaa ja koittavat tehdä lasten olon mahdollisimman kurjaksi kuin voi.

Mutta lapsia yhdistää yksi asia, nimittäin yliluonnolliset voimat, kaikki orpokodin lapset ovat erillaisia, heillä on kykyjä joita normaaleilla lapsilla ja ihmisillä ei ole. Nimittäin lentäminen, muodonmuutos, mitä vain.

Ollaan pienellä ryhmällä alotettu jo roolipelin suunnittelu, mutta kaivattaisiin kovasti lisää muita pelaajia mukaan! :) peli tapahtuu siis Discordissa. Ei haittaa vaikka paikka ei olisi tuttu, me autetaan ja vastaillaan kysymyksiin mielellään.

Tervetuloa, tässä on linkki peliin: https://discord.gg/zK6EsRr