bestofthebest30.4.2018 21:23
1/1
(rope)seuranhakuilmoitus!

Heippatirallaa!

Hakusessa olisi siis ropeseuraa vanhan rakkaan harrastuksen uudelleen aloittamiseksi! Olen 20v liikaa vapaa-aikaa ja hurjasti roolipelikokemusta omaava naisenalku.

Omasta pelaamisestani sen verran, että pelaan vain ja ainoastaan ihmisillä (tai ihmisen kaltaisilla olennoilla, vampyyrit ei oikeen nappaa), parhaat roolit syntyvät naisilla (miehillä pelaaminen päähahmona on nounou, sivurooleissa menee kyllä) ja mielellään pelaisin heteroparituksella, tosin hyvän juonen syntyessä voisin olla innokas kokeilemaan myös naisparitusta. Mitkään hömppäropet ei mua kiinnosta, synkemmät aiheet ja toiminta on ihan mun juttu, joten toivoisin vastapelaajaltakin ettei olisi säikympää sorttia. Suurena Harry Potter-fanina myös taika-aiheinen roolipeli vois olla kans aika kova juttu!

Sen verran vielä ennen kuin päätät ottaa yhteyttä, toivoisin sinun olevan ainakin 18-vuotias ja että kelpuutat sähköpostin peli"alustaksi"! Paineita pelaamiseen ja pikaiseen vastaamiseen ei mun kanssa tarvi pelätä, eikä myöskään 10000 merkin rooleja, sillä niitä ei tarvitse minultakaan odottaa :'D

Laita viestii: snowhitewow@gmail.com